בינואר בעונה שעברה, הפועל תל אביב הצליחה לרכוש את סתיו טוריאל ללא קושי משמעותי – לאחר שהשחקן כמעט ולא זכה לדקות משחק במ.ס. אשדוד. במחצית העונה הראשונה שלו במדי האדומים בליגת העל – עונה שהסתיימה בירידה – הוא הבקיע שער אחד ומסר שני בישולים במשך 1,173 דקות, אך כבר אז הצליח להתבלט בין המשחקים העגומים ולהיות מזוהה כבעל פוטנציאל יוצא דופן.
בליגה הלאומית, טוריאל כבר הפך לבלתי ניתן לעצירה. שחקן העונה של האדומים עם 19 שערים בכל המסגרות ועוד 18 בישולים. עד ה-0:0 נגד הפועל פתח תקוה במשחק העונה שנערך במחזור השני של הפלייאוף העליון, היה לו רצף של תשעה משחקים בהם מצא את הרשת. לטוריאל יש העונה שני צמדים, שני שערי ניצחון ובאופן כללי הוא היה ה"קילר" של הקבוצה. וכל זה למרות שבחלק מהמשחקים סחב פציעה, קיבל זריקות ולפעמים החסיר אימונים.
טוריאל כבר על הכוונת של מאמן הנבחרת, רן בן שמעון. במקביל סוכניו בודקים לו אופציות בחו"ל לקראת הקיץ הקרוב (סעיף השחרור שלו לחו"ל עומד על 1.5 מיליון יורו), אבל אם יישאר המבחן האמיתי שלו יהיה בליגת העל. הוא יצטרך לעשות זאת גם במספרים וגם בהתמודדות עם עומסים. בליגת העל הרמה והקצב אחרים לגמרי ומה שהולך בקלות בלאומית, לא תמיד עובד ככה בליגה הבכירה.
בגיל 24, טוריאל נראה כאחד שיכול לעשות את זה. אולי לא למשוך את הפועל תל אביב על הגב לבדו, אבל יש לו פוטנציאל להיות שחקן של 20 שערים/בישולים בעונה. הוא דומיננטי, הוא מסוכן ליריבה והוא יוכל לעשות את ההבדל עבור הפועל תל אביב גם בליגה הבכירה. העובדה שמשפחת ספרא בעסק, מבטיחה שיגיעו עוד שחקנים איכותיים לצדו בניסיון לקרב אותו להגשמת עוד חלומות ילדות – בתור אוהד הפועל תל אביב.
מה דעתך על הכתבה?