שיבוץ השופטים למחזור ה-33 של הפלייאוף העליון פורסם היום (שלישי), ונקבע כי גל לייבוביץ' ינהל בפעם השלישית השנה את משחק העונה בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע. על ה-VAR יהיה אמון דניאל בר נתן.
בדרבי החיפאי יואב מזרחי ישפוט, כאשר אלי חכמון יהיה ב-VAR, ובמשחק בין בית"ר ירושלים למכבי נתניה גל לוי יהיה השופט המרכזי, בעוד שלומי בן אברהם יהיה שופט המסך.
גם השופטים למחזור ה-32 של הפלייאוף התחתון נקבעו, כאשר במשחק התחתית הלוהט בין מכבי פתח תקוה למ.ס. אשדוד יגאל פריד יהיה השופט המרכזי, ואוראל גרינפלד שלא כשיר במאת האחוזים שובץ להיות ב-VAR. עידן לייבה ישפוט בין עירוני קרית שמונה לבני סכנין עם זיו אדלר כשופט המסך, אביב קליין את המשחק בין בני ריינה להפועל חדרה עם ניב שטייף ב-VAR ואוהד אסולין ינהל את המפגש בין הפועל ירושלים לעירוני טבריה, כשאיתן שמואלביץ' על ה-VAR.
בפעם השלישית העונה: זה השופט שינהל את המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע
פלייר מיוחד יום הזיכרון 2025
00:52
גל לייבוביץ' נבחר לשפוט את משחק העונה, דניאל בר נתן יהיה שופט המסך במשחק הקריטי במאבק האליפות. גל לוי בטדי, יואב מזרחי בדרבי החיפאי
(גודל טקסט)
מה דעתך על הכתבה?