רועי זריהן חשף כי התגלתה בפניו תופעה לאחרונה, אליה לא היה מודע, כשדיבר עם גילי ורמוט ובן ביטון בפרק האחרון של הפודקאסט "קיקטוק", מבית "אול-אין". העיתונאי, ששיחק כדורגל מקצועי עד גיל נוער, נדהם מהתופעה של שחקנים שרוצים ברעתם של הקבוצה שלהם כשהם על הספסל.
"ניפצתי לזריהן איזו בועה, הוא היה תמים כזה", סיפר ורמוט, וזריהן המשיך אותו כשאמר: "אני גם עדיין לא מעכל את זה". ביטון שאל לאחר מכן: "אנחנו דיברנו על זה כשהייתי פה בפעם שעברה?", ולאחר מכן מנחה הפודקאסט חשף את הסיפור המלא.
"הכרתי את גילי לפני כמה שנים בערוץ שאנחנו משדרים בו ביחד, ואז נוצר החיבור והתחלנו לדבר פודקאסט וכדורגל", זריהן סיפר. "וכל פעם הוא היה מספר לי ששחקן על הספסל נגיד, לא רוצה שהשחקן שעל העמדה שלו יהיה טוב, או שלא מפריכ לו נגיד שהקבוצה שלו לא מנצחת".
"רגע באמת חשבת שזה לא ככה?", ביטון שאל בפליאה. "אני שיחקתי עד גיל נוער, והייתי קופץ בגולים של הקבוצה שלי, ותמיד היה מישהו לידי שהיה אומר לי: 'מה אתה שמח יא מפגר? אנחנו צריכים להפסיד כדי שאני ואתה ניכנס!'", אמר זריהן.
ורמוט הוסיף: "אני זוכר מקרים שאנחנו על הספסל, ונגיד מקבלים גול – כולם תופסים את הראש, ואיזה באסה, והם דופקים אחד לשני בוקסים ברגל, בוקסים של שמחה, ומורטים שערות. לא אספר מי היו לידי ואיפה". לאחר מכן ביטון חשף סיפור דומה ומשעשע מתקופתו של טל בן חיים בספרטה פראג.
הוא אמר על אקס מכבי תל אביב: "הוא בצ'כיה, סובל. סבל ברמות הכי גבוהות. כסף נכנס, אבל סבל. הוא ישב על הספסל באיזה דרבי או משהו, לא זוכר מה היה, לא נכנס. קור אימים הוא מספר לי מינוס ארבע מעלות, ככה עם המעיל סובל. 1:1, דקה 94 הם קיבלו גול, הפסידו את המשחק. כולם שם גמורים, קופצים, מתבאסים, טל קופץ איתם כאילו הוא מתבאס וצועק בעברית: "בא לי לרקוד!".
מה דעתך על הכתבה?