"משחק העונה" של התחתית: "משחקים כאלה מנצחים עם לב ונשמה"

עירוני טבריה תעלה למשחק הערב בידיעה שנקודה מול מכבי פתח תקוה (20:30, ספורט1) תספיק לה כדי לשרוד בליגת העל. כ-2,000 אוהדים צפויים לגדוש את אצטדיון גרין ולדחוף את הקבוצה

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

עירוני טבריה מתוחה ונרגשת לקראת "משחק העונה" המכריע בתחתית הערב (שבת, 20:30, ספורט1) באצטדיון גרין מול מכבי פתח תקווה – התמודדות שעשויה לקבוע את הקבוצה השנייה שתרד לליגה הלאומית ותצטרף להפועל חדרה. כ-2,000 אוהדים צפויים להגיע ולעודד את הקבוצה.

אלירן חודדה לא תרגל אתמול ונראה שהמערך תלוי בכשירותו של אלי בלילתי שהתאמן באופן מלא, אך ספק אם יפתח. אם בלילתי יוכל לפתוח בשמאל, דוד קלטינס ישחק כבלם שלישי ובמידת הצורך יוסט לקישור. הבלם אונדז'יי באצ'ו ושחקן הכנף והיב חביבאללה ייעדרו בגלל כרטיסים צהובים, כמו גם עומר יצחקי ומתנאל טדסה הפצועים. במערך של שלושה בלמים, סטניסלב בילנקי ופיטר מייקל יפתחו בחוד.

בטבריה אמרו: "לא משנה מי יפתח או מי יעלה מהספסל, משחקים כאלה מנצחים קודם כל עם לב ונשמה. בתחילת העונה סימנו אותנו יורדת בטוחה, יש לנו משחק בית ונקודה כדי להבטיח הישארות, זה יהיה הישג פסיכי".

אלי בלילתי, עירוני טבריה
המערך תלוי בכשירותו. אלי בלילתי | מאור אלקסלסי

משחקי מחזור הסיום בפלייאוף התחתון הערב (שבת, 20:30):

עירוני טבריה – מכבי פתח תקוה (ספורט1) מ.ס. אשדוד – עירוני קרית שמונה (ספורט4) בני סכנין – מכבי בני ריינה הפועל חדרה – הפועל ירושלים

עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי