בצל עזיבת זהבי: מכבי ת"א פותחת את חידוש המנויים במחוה מרגשת לחטופים

play
אוהדי מכבי תל אביב במחווה מרגשת לחטופים | ברני ארדוב
צפו בתקציר: שלושער לזהבי, מכבי תל אביב ריסקה את מכבי נתניה 1:6 06:23

הצהובים פותחים הערב את מבצע חידוש המנויים לעונת 2025/26, למרות הודעת העזיבה של הקפטן. המועדון הודיע כי המנויים הראשונים הונפקו לתאומים גלי וזיו ברמן, הנמצאים בשבי החמאס כבר 586 ימים

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב ממשיכה במאבקה על האליפות, ולמרות שרק אמש (יום שלישי) הצהיר ערן זהבי כי לא ישחק בשורות הקבוצה בעונה הבאה, בחר המועדון להשיק הערב (רביעי) את מבצע חידוש המנויים לעונת המשחקים הבאה.

המכירה תיפתח בשעה 17:00, אבל עוד לפני כן הודיעה מכבי תל אביב: "בעלי המנויים הראשונים להם חידשנו את המנוי הם גלי וזיו ברמן שנמצאים כבר 586 ימים בשבי החמאס. מחכים לכם ביציע".

התאומים גלי וזיו ברמן מקיבוץ כפר עזה נחטפו ביחד עם אמילי דמארי, ששוחררה מהשבי ואף הגיעה מאז למספר משחקים של מכבי תל אביב כדי לתמוך בקבוצתה האהובה, ומעל הכל להזכיר לכולם שישנם עדיין 58 חטופים בעזה וביניהם חבריה הטובים ביותר שיש לעשות הכל כדי לשחררם.

אחרי שבעונה האחרונה נמכרו כל המנויים למשחקי מכבי תל אביב – שהודיעה כי נכון לכתיבת שורות אלו גם בעונה הבאה לא תהיה מכירת מנויים חדשים – הערב בשעה 17:00 תיפתח תקופת חידוש המנויים לעונת 2025/26, בשלב זה רק לחברי מועדון האוהדים FOREVER שחידשו את חברותם בשבוע האחרון.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי