הוא היה אחת ההבטחות הגדולות של מכבי תל אביב, אבל לא הצליח לתקוע שם יתד, העונה מתן חוזז ללא ספק היה השחקן הבולט בהפועל ירושלים העונה שסיימה במקום השביעי בליגת העל. שחקן הכנף בן ה-28 הבקיע 10 שערים וזאת בהחלט הייתה אחת העונות הטובות שלו בליגה. חוזז נחשב בעבר הלא רחוק לאחת ההבטחות הגדולות של מכבי תל אביב בה גדל אך לא הצליח לתקוע שם יתד. שחקן הפועל ירושלים התארח בפודקאסט "בואו נתמרמר" מבית הפודיום של העיתונאי ניר צדוק ושפך מעט אור על התקופה הזאת.
צפו בקטע המלא
"בשנה האחרונה שלי בחוזה במכבי תל אביב (2021/22) התחילו כל מיני כתבות עליי שאני דורש הרבה כסף, סיפר חוזז , "הייתה איזו כתבה שיקרית אחת שבה נכתב שאמא שלי הגיעה לקרית שלום ודרשה סכומים אסטרונומים וזאת פשוט הייתה המצאה", טען חוזז שהמשיך "זה מאוד עורר אנטגוניזם כלפיי ותגובות לא יפות. אם זה היה קורה היום, ישר הייתי מגיב ואומר שזה שקר ויכול להיות שהייתי תובע את אותו כתב, זה פשוט לעשות עוול לבן אדם סתם כך".
שחקן הכנף הסביר איך השמועות הלא נכונות פגעו בו במכבי: "זה שינה בהתחלה את הדעה של אוהדי מכבי תל אביב עליי ובגלל שקיבלתי קצת הערות ואף פעם לא הייתי במקום הזה, זה מאוד השפיע עליי בסגנון המשחק. פתאום לא לקחתי סיכונים ופחדתי לשמוע את הבוז וזה היה הדבר הכי גרוע. יושבים לך שמונה אריות שם על הספסל ואם אתה לא עושה כלום אז לא צריך אותך יש פה ארבעה חמישה שחקנים רק על התפקיד שלך שמחכים".
במבט לאחור חוזז גם לוקח על עצמו חלק מהאחריות לחוסר ההצלחה במדים הצהובים: "אני בעצמי לא הבעתי את עצמי ולא לקחתי את הסיכונים אמרתי 'אוקיי אני לא עושה טעות' וזה הדבר הכי גרוע ובגלל הרגשתי תחושה של פספוס שהייתה לי במכבי, שלא הבעתי את עצמי" על המעבר המוצלח להפועל ירושלים חוזז רק שופע מחמאות: הגעתי לשם וישר הרגשתי שאני כן מביע את עצמי ושיש לי הרבה יותר כלים ואני הרבה יותר רגוע ועם יותר בטחון והאמת גם במשחקים שלי העונה מול מכבי תל אביב הייתי מספר אחד על המגרש".
מה דעתך על הכתבה?