לא יהיה בסגל מול בית"ר: הפועל באר שבע תחסר את הבלם משחק שלישי ברציפות

play
קרלוס פונק לצד מתן בלטקסה שחקני הפועל באר שבע | ברני ארדוב
צפו: אליאסי עצר פנדל בדקה ה-98, הפועל באר שבע הביסה 1:4 את מכבי חיפה 05:35

קרלוס פונק עשוי לשוב לארץ בתחילת השבוע. עם זאת, אחרי שנעדר מול מכבי תל אביב ומכבי חיפה, הוא לא ישחק בטדי ביום שני (20:30)

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

קרלוס פונק לא יהיה זמין למשחק מול בית"ר ירושלים. הבלם צפוי לשוב לישראל רק ביום ראשון, יממה בלבד לפני המשחק (שני, 20:30) באצטדיון טדי, מה שמוציא אותו מהסגל של הפועל באר שבע.

זה יהיה המשחק השלישי ברצף ממנו יעדר פונק, שכזכור היה מורחק במשחק העונה מול מכבי תל אביב ובתחילת השבוע לא שותף מול מכבי חיפה, מאחר שיצא למדינתו כדי לסדר את הדרכון הביומטרי שלו. פונק התעכב בשל עניינים בירוקרטיים וכפי שהדברים נראים עתה, הוא אמור להגיע רק בשבוע הבא.

קרלוס פונק שחקן הפועל באר שבע בחימום
גם אם יחזור לארץ בתחילת השבוע, פונק לא ייכלל בסגל | דני מרון

עם זאת, רן קוז'וך יקבל לקראת בית"ר את מתן בלטקסה, שהיה מוצהב במשחק האחרון כך שהמאמן יכול לשחק עם שלושה בלמים, ביחד עם מיגל ויטור ואור בלוריאן, והוא גם יכול להחליף את בלטקסה בבלוריאן.

גם אליאל פרץ יחזור מעונש השעיית צהובים והוא אמור להיכנס להרכב במקום שי אליאס, אף שלקוז'וך יש גם התלבטות אם להעלות את רועי גורדנה במקום אליאס אחרי היכולת הנהדרת של גורדנה כמחליף מול מכבי חיפה.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע, קרלוס פונק

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי