קוז'וך מסרב להתעסק בזה, אך שחקני הפועל באר שבע כועסים: "מזה חששנו"

play
איתן טיבי לצד דן ביטון, הפועל באר שבע | דני מרון
צפו: הפועל באר שבע סיפקה הצגה במחזור הסיום, והביסה 0:5 את הפועל חיפה 03:33

בקבוצה הפנו אצבע מאשימה לבית הדין וההתאחדות: "מה שלקחו לנו מול סכנין, זה מה שהיה חסר כדי לזכות באליפות". המאמן כבר עם הפנים לגמר הגביע נגד בית"ר

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

תחושות קשות שררו אמש בהפועל באר שבע לאחר שהפסידה את האליפות למכבי תל אביב. מיגל ויטור אמר אמש (שבת) אחרי ה-0:5 על הפועל חיפה: "היינו הקבוצה היותר טובה העונה, אבל לא תמיד הטובים זוכים". רן קוז'וך התייחס לנושא גם כן: "לא הייתי חותם על עונה כזו שוב, כי אני תמיד שואף לסיים במקום הכי גבוה. לא זכינו באליפות כי עשינו טעויות ברגעים הקובעים. אם היינו מנצחים את מכבי נתניה בחוץ, אני מעריך שלא היינו מפסידים במאבק על האליפות".

קוז'וך לא רצה להקדיש יותר מדי זמן למה שקרה במשחק מול בני סכנין בתחילת העונה, אבל שחקנים בהפועל באר שבע הביעו כעס עצום על האופן שבו נלחמה ההתאחדות ובתי הדין של ההתאחדות כנגד הפועל באר שבע. "בסוף, מזה חששנו. מה שלקחו לנו מול סכנין, זה מה שהיה חסר לנו כדי לזכות באליפות".

דן ביטון, הפועל באר שבע
| דני מרון
מתן בלטקסה, הפועל באר שבע
| דני מרון
אמיר גנאח, הפועל באר שבע
| דני מרון

קוז'וך כבר עם הפנים לגמר גביע המדינה ביום חמישי מול בית"ר ירושלים. "לא ניצחנו אותם עדיין מחוץ לטרנר ובזה אנחנו מתמקדים כעת. צריך ללמוד מה לא עבד לנו עד עכשיו", אמר המאמן. קרלוס פונק שלא נמצא בישראל, בספק גם לגמר הגביע.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי