גם לכץ יש חלק: רוני לוי סיפר למה הפעם הוא בחר לעזוב את הפועל חיפה

play
רוני לוי, מאמן הפועל חיפה | מאור אלקסלסי
צפו: הפועל באר שבע סיפקה הצגה במחזור הסיום, והביסה 0:5 את הפועל חיפה 03:33

המאמן הודה ב"ענק הירוק" שהוא שקל כמה פעמים לא להישאר בקבוצה. עם זאת, הוא התעקש להוציא את המקסימום. "אמרתי לאבי נמני בינואר שאני רוצה לעזוב, השילוב של זה עם ההתנהלות של הבעלים הכריעו"

(גודל טקסט)

רוני לוי החליט לעזוב את הפועל חיפה, על אף שקבוצתו הייתה רחוקה ניצחון אחד מהמקום באירופה. המאמן הסביר ליניב קטן ב"ענק הירוק" מבית הפודיום מה הסיבה שלא נשאר בכרמל: "היו לי התלבטויות גדולות. הרבה פעמים עמדתי בשנה הזאת מול ההחלטה לקום וללכת, זאת לא הייתה פעם אחת".

"זה לא רק בגלל דבר אחד", הבהיר לוי. "זה בגלל הסגל, זה בגלל מחנה האימונים בו היו תנאים לא אידיאליים. הרבה רגעים קשים והייתה לי תחושה שזו קבוצה שבדרך לרדת ליגה. הרצון לשרוד ולא לפרק את החבילה מהר השאיר אותי, יכולתי להגיד שאני קם והולך אבל החלטתי שאתמודד עם האתגרים האלה. אני אסדר עם הקבוצה, אני אנסה לאמן גם כשהתנאים לא אידיאליים".

לוי הודה שבזכות הבגרות שלו ושינוי הגישה מצא כוחות להמשיך: "יש הרבה דברים שבגיל יותר צעיר הייתי אומר שהם לא מתאימים לי אבל היום אני מנסה להילחם להוציא את המקסימום ממה שיש. מאמצע ינואר היו לי התלבטויות".

צפו בקטע

"התייעצתי עם אבי נמני הסוכן שלי ואמרתי לו שאני חושב שזה הזמן לעזוב", סיפר המאמן. "מבחינת יואב כץ קיבלתי מסרים שהוא רוצה אותי מאוד אבל בפועל לא קידם את העניינים. התחברו לי הרצון שלי והגישה שלו ואמרתי שמבחינתי זה הזמן לקום וללכת".

עוד באותו נושא: הפועל חיפה, יואב כץ, רוני לוי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי