היום (שלישי) התקיימה פגישה בין נציגי נועם בן הרוש לבין הנהלת מכבי תל אביב, במהלכה הסכימו הצהובים לשלם על המגן 1.1 מיליון יורו בתוספת העברת שחקנים להפועל חיפה. הפגישה, שתוארה כחיובית, הוכיחה באופן סופי את הרצינות הרבה של מכבי תל אביב ברכישת בן הרוש.
כזכור, בהפועל חיפה מעדיפים לעשות עסקה על המגן עם מכבי תל אביב ולא עם הפועל תל אביב וזאת בשל הרצון לשאול או לקבל בהעברה שחקנים ממכבי תל אביב כשעל הפרק שחקנים דוגמת אניס פורת עיאש, עידו שחר, שחר רוזן ואוראל באייה. כעת נציגיו של המגן ישוחחו עם הבעלים של הפועל חיפה יואב כץ ואם זה יאשר את המתווה, הצדדים יתקדמו לכדי סיכום וחתימה.
מכבי תל אביב כבר סיכמה עם שני שחקנים מהפועל חיפה: השוער יואב ג'רפי והקשר איתמר נוי. שניהם יגיעו כשחקנים חופשיים.
בן הרוש, שחגג את יום הולדתו ה-20 רק לפני כשבועיים, הוא אחד השחקנים הבולטים בהפועל חיפה. העונה שיחק הרבה יותר כמגן שמאלי, ולא בתפקידו הטבעי בצד ימין, ובמאזנו ארבעה בישולים ב-31 משחקי ליגה. בעונה הקודמת כבש פעמיים ובישל עוד שניים ב-31 הופעות.
מה דעתך על הכתבה?