ממשיכים לבנות: עירוני טבריה הצליחה להשאיר לעונה נוספת את העוגן שלה

play
שחקני עירוני טבריה חוגגים עם הארון שפסו | דני מרון
תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 3.6 05:34

הבלם הארון שאפסו חתם על חוזה חדש עם עירוני טבריה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. הקבוצה ממשיכה בבניית הסגל עם חידושי חוזים לחמישה שחקנים ומחכה להחלטות אוחנה וקלטינס לגבי הצעות חדשות שהוגשו להם

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

עירוני טבריה הודיעה היום (רביעי) כי הבלם הארון שאפסו ימשיך ללבוש את חולצת הקבוצה בעונה הבאה, לאחר שחתם על הסכם חדש לעונה אחת עם אופציה להארכה לעונה נוספת. שאפסו, בן 26, משחק בטבריה מאז ינואר 2022. בעונה שהסתיימה הוא לקח חלק ב-21 משחקים וגם רשם שלושה שערים לזכותו.

שאפסו מצטרף לאלי בלילתי, סטניסלב בילנקי, והיב חביבאללה ואונדז'יי באצ'ו שחתמו לעונה נוספת. לסגל הצטרפו של סמביניה ועילאי אלמקייס.

טבריה הגישה הצעות לחוזים חדשים למיכאל אוחנה ודוד קלטינס שיקבלו החלטה בקרוב. בקבוצה מתכננים לצרף זרים נוספים בקישור ובהתקפה וכמה שחקנים מליגות נמוכות.

הארון שפסו שחקן עירוני טבריה בחימום
הארון שפסו שחקן עירוני טבריה בחימום | קובי אליהו
עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי