"אם מכבי תל אביב באמת מעוניינת בעסקה, היא תצטרך להתגמש באופן משמעותי"

play
גולדהאר ולאזטיץ' בקריית שלום | אתר רשמי, מכבי תל אביב בכדורגל
צפו בתקציר: מכבי תל אביב זכתה באליפות אחרי 0:5 ענק על בית"ר ירושלים 05:36

עסקת רוי רביבו על סף קריסה? בדנמרק מסבירים ש"הפערים בין פ.צ קופנהאגן לקבוצה הישראלית גדולים מאוד" וכבר מסמנים מועמדים אחרים לעמדת המגן השמאלי, אך מדגישים ש"עדיין יש פתח לעסקה"

(גודל טקסט)

בדנמרק חושפים פרטים נוספים מאחורי מה שהוגדר כ"סף קריסת עסקת רוי רביבו" ממכבי תל אביב לפ.צ קופנהאגן. כזכור, אמש פרסמנו כי מכבי תל אביב דורשת כ-5 מיליון יורו תמורת המגן השמאלי המוכשר, בעוד הדנים מציעים קצת 2.75 מיליון ובונוסים.

לפי העיתון "בולד", "רביבו נחוש ביותר לעבור לקופנהאגן, אבל כרגע לא נראה שהבקשה שלו תתממש, משום שהפערים בין קופנהאגן למכבי תל אביב גדולים מאוד. הישראלים רוצים לפחות 4 מיליון יורו תמורת המגן הצעיר, אבל למנהל הספורטיבי של קופנהאגן אין שום כוונה לשלם סכום כזה תמורת שחקן הגנה. אם מכבי תל אביב באמת מעוניינת בעסקה, היא תצטרך להתגמש באופן משמעותי בדרישותיה".

רוי רביבו באימון נבחרת ישראל | אודי ציטיאט

מלבד המגן השמאלי הנוכחי מרקוס לופס, שהדנים מחזיקים באופציה להאריך את חוזהו (ולפי התקשורת הדנית מעוניין מאוד להמשיך), קופנהאגן ממשיכה הלאה ובודקת אופציות נוספות. בעיתון "טיפסבלאדט" אישרו את הפרסומים בסקוטלנד לפיהם הקבוצה בודקת אפשרות לרכוש את המגן השמאלי של סלטיק, גרג טיילור.

טיילור וגם לופס, אינם צעירים במיוחד (טיילור 27, לופס 25) ועל כן רביבו בן ה-22 מתאים יותר למועדון, שמתעניין במיוחד בשחקנים עם פוטנציאל מכירה גבוה להמשך. לכן בדנמרק מדגישים ש"עדיין יש פתח לעסקה על רביבו, בתנאי שמכבי תל אביב תתגמש".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי