הסיבה שבגללה דין דוד נעדר מאימוני מכבי חיפה

play
דין דוד שחקן מכבי חיפה | דני מרון
סיכום העונה של ספורט1 11:25

החלוץ לא הופיע פעמיים, אבל הבהיר בשיחות עם סובביו כי אי ההגעה נבעה מכך שהוא נכח בגילוי המצבה של גדי קינדה ז"ל. בשל ההבנה לרגישות המקרה, לא נראה כי הוא ייענש

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

דין דוד לא הגיע לשני אימוני פתיחת העונה של מכבי חיפה ותחילה גורמים במועדון טענו שהדבר נעשה ללא אישור, אך כעת הפרטים מתבררים ונראה כי החלוץ לא עשה זאת על דעת עצמו – ולפי שיחות עם מקורביו, נעדר באישור לפחות מאימון הבוקר (שישי).

אתמול נערך גילוי מצבה לגדי קינדה ז"ל, ובמועדון התחשבו בכך, אולם גם היום בחר החלוץ שלא להגיע לאימון. כעת מתברר כי החלוץ ביקש להישאר בדרום בסוף השבוע ולהיעדר גם מהאימון ביום שישי, כשהוא מתכנן להצטרף לאימונים ביום ראשון – לבקשה זו הוא אכן קיבל אישור מהמועדון לפי גורמים המעורים בפרטים. עם זאת, דוד לא ביקש אישור מפורש להיעדר מהאימון ביום חמישי, בניגוד לשחקנים אחרים שלא התייצבו גם כן, אבל עשו זאת באישור המועדון.

דין דוד שחקן מכבי חיפה לאחר שער שנפסל
לא הגיע לאימוני הפתיחה. דין דוד | דני מרון

גורם במכבי חיפה הבהיר כי לא בטוח שהשחקן ייענש, שכן במועדון מבינים את הרגישות של המצב ואת העובדה שהיעדרותו נבעה מהשתתפותו בגילוי המצבה של גדי קינדה ז"ל. שחקנים בקבוצה סיפרו כי דוד טען בפניהם שלהבנתו הכול נעשה באישור, שלא הייתה בכוונתו להחרים אימונים ושאין מדובר בעניין חריג או יוצא דופן.

עם זאת, ללא כל קשר לאימונים מהם נעדר, זה לא סוד שדוד מאוכזב מאוד מכך שחוזהו לא שודרג בעונה שעברה וכי הוא מעוניין לצאת ולשחק בחו"ל. מי שהתעניינה בעניינו הייתה קנזס סיטי מהליגה האמריקאית.

עוד באותו נושא: דין דוד, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי