דיווח: החלוץ שכבר היה סגור במכבי חיפה מתקרב לחתימה בקבוצה חדשה

play
ליאור רפאלוב, יעקב שחר | אתר רשמי, מכבי חיפה
צפו: מכבי חיפה ניצחה 2:3 את מכבי נתניה וסיימה את העונה במקום השלישי 04:35

בתקשורת הבולגרית טוענים שטריבנטה סטיוארט, חלוץ ג'מייקני בן 25 שכבש בעונה החולפת 16 שערים במדי רדניצ'קי - היה בדרך לכרמל תמורת 700 אלף יורו. בשל המלחמה, הוא צפוי לעבור ללבסקי סופיה

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

בבולגריה טוענים כי לבסקי סופיה קרובה לרכוש חלוץ שכבר היה סגור במכבי חיפה. לפי הדיווחים בתקשורת המקומית, מדובר בטריבנטה סטיוארט, חלוץ ג'מייקני בן 25 שכבש בעונה החולפת 16 שערים במדי רדניצ'קי בליגה הסרבית.

סטיוארט הוזכר בשנה האחרונה כמועמד לקבוצות בכירות יותר אולם תג המחיר הגבוה שהציבה הקבוצה הסרבית עליו – שהוערך בלמעלה ממיליון יורו – מנע ממנו להתקדם. בחודשים האחרונים הסכימה רדניצ'קי להתגמש, ומכבי חיפה נכנסה לתמונה. לפי הדיווחים, היא כבר הייתה על סף סיכום של העסקה תמורת 700 אלף יורו, כשלפתע פרצה המלחמה עם איראן וטרפה את הקלפים.

לבסקי, שהתעניינה בסטיוארט בשבועות האחרונים, ניצלה זאת כדי להיכנס למשא ומתן מחודש וקרובה כעת לקבל אותו במחיר מבצע של 500 אלף יורו בלבד.

טריבנטה סטיוארט במדי סלרניטנה
סטיוארט | אימג'בנק GettyImages, Ivan Romano

כאמור, סטיוארט סיים את העונה החולפת עם 16 שערים בליגה הסרבית והוסיף גם 5 בישולים ב-38 הופעות.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי