שני עוזרים זרים: מכבי חיפה הודיעה על הצוות המקצועי שיעבוד עם פלורס

הירוקים פרסמו את הצוות שכולל את עוזרו של המאמן בשנים האחרונות ועוזר נוסף עם ניסיון בדרום אמריקה. שאר בעלי התפקידים - ישראלים

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

מכבי חיפה חשפה היום (חמישי) את הצוות המקצועי שילווה את המאמן החדש דייגו פלורס. העוזר הראשי יהיה רובן קרלוס רודריגס (52), ששיתף פעולה עם פלורס בארבע העונות האחרונות בחימנסיה, טוקומן וגודוי קרוס. לצידו יצטרף לוסיאנו טאיילר (44), בעל ניסיון במועדונים בארגנטינה, פרו, פרגוואי ובוליביה.


שאר הצוות:

מאמן שוערים – איתי זילפה מאמן כושר – דרור שמשון פיזיולוג ואחראי GPS – אורי הראל ראש מערך פיתוח מנטלי – אלעד אשכנזי שיקום פציעות – גל וקנין מנהל קבוצה – גיל אופק

גיא ויזינגר
יעבוד בנוער. גיא ויזינגר | מערכת וואלה, שלומי גבאי

גיא ויזינגר ימשיך במועדון בתפקיד מאמן מצבים נייחים במחלקת הנוער. הוא יעבוד לצד איתי מרדכי ועופר פביאן, ויהיה אחראי על מקסום הביצועים של מחלקת הכדורגל בכל המצבים הנייחים: כדורי קרן, בעיטות חופשיות, חוץ וכדומה – בהתקפה ובהגנה.

עוד באותו נושא: דייגו פלורס, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי