זהבי: "מכבי ת"א זה המועדון של חיי, אבל אני חושב שאף אחד לא יכעס על זה"

play
החגיגה המושלמת. זהבי | אריאל שלום
קויק: ערן זהבי חוגג אליפות עם אוהדי מכבי תל אביב 00:36

על רקע הספקולציות הרבות לגבי עתידו, הכוכב הוותיק התארח אצל לירן שכנר במשדר "שישי מנצח" לחיילי צה"ל. הוא סיפר על הדילמה הגדולה, ההצעה שדחה והאם לעקוף את אלון מזרחי זה שיקול מבחינתו

(גודל טקסט)

הספקולציות לגבי עתידו של ערן זהבי ממשיכות להיערם מהרגע שהודיע שיעזוב את מכבי תל אביב. בריאיון ללירן שכנר במסגרת המשדר 'שישי מנצח' שהפיק חיל החינוך והנוער עבור חיילי צה"ל ובני משפחותיהם ושודר בשישי האחרון לאחר סיום מבצע 'עם כלביא', חשף הכוכב הוותיק עוד פרטים לגבי ההתלבטות הגדולה שלו להמשך הקריירה.

זהבי פתח בכנות: "חתימה בקבוצה ישראלית? זאת הדילמה הכי גדולה שלי. מצד אחד, מכבי תל אביב זה המועדון של חיי. מצד שני, אני חושב שאף אחד לא יכעס אם אחליט בסוף להמשיך לשחק כדורגל, כי התשוקה שלי גברה על הרצון לפרוש".

החלוץ חשף שקיבל הצעה מארצות הברית אך דחה אותה: "קיבלתי הצעה גבוהה יחסית מארה"ב, אבל פסלתי אותה כי המקום לא מתאים לי. לא אעביר את המשפחה לעיר שאני לא רוצה לחיות בה. אני לא אתפשר רק כדי לשחק עונה נוספת". כשנשאל על אינטר מיאמי, זהבי הגיב: "הייתי הולך, או לפחות שוקל ברצינות".

זהבי הדגיש את אהבתו למשחק: "אני מאוד רוצה לשחק, מאוד אוהב את המשחק. הרעב שלי לא נגמר באליפות ושמונה שערים בפלייאוף. גם לעקוף את אלון מזרחי זה לא אחד מהשיקולים שלי".

בסיום דבריו, זהבי חשף את ההתלבטות הפנימית שלו: "אני חושב שלפעמים צריך לקחת החלטות בחיים שהן יותר עמוקות וגדולות. מצד שני, אני רוצה אולי להחליט באופן 'ילדותי' – אני רוצה לשחק".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי