זלאטנוביץ' או ניקולאסקו? גילי ורמוט קבע מי משתי הגדולות השתדרגה יותר

בפודקאסט "קיקטוק" התפתח דיון סוער בין חברי הפאנל לגבי שתי ההחתמות של מכבי תל אביב והפועל באר שבע. כוכב העבר משוכנע שמחזיקת הגביע הייתה זקוקה יותר לחלוץ סקורר מאשר האלופה

(גודל טקסט)

האלופה מכבי תל אביב וסגניתה הפועל באר שבע ממשיכות לבלוט בחלון ההעברות הנוכחי, כאשר שתי החתמות של חלוצים זרים מעוררות עניין רב ומקום להשוואות בלתי נמנעות. איגור זלאטנוביץ' הגיע לבאר שבע ממכבי נתניה בה הרשים השנה, ויון ניקולסקו חתם בשבוע שעבר במכבי תל אביב לאחר שהצטיין בעבר בבית"ר ירושלים.

צפו בקטע המלא

בפודקאסט "קיקטוק" בהגשת גילי ורמוט ורועי זריהן, ובהשתתפות שחקן העבר עומרי קנדה ורענן ברנובסקי כתב ומגיש ספורט1, התפתח דיון סוער בנוגע לצמד החלוצים. זריהן הביע העדפה ברורה: "לזלאטנוביץ' יש משחק ראש מצוין, מהירות טובה, מפעיל המון לחץ על הבלמים ויש לו בעיטה חזקה. מרגיש לי שאם הייתי צריך לבחור עכשיו במשחק כדורגל שכונתי, בין יון ניקולסקו או איגור זלאטנוביץ', הייתי בוחר בזלאטנוביץ'".

ורמוט הוסיף נקודת מבט אחרת: "זלאטנוביץ' מגיע לקבוצה שיותר זקוקה לעמדה הזאת מאשר מכבי תל אביב. במכבי היו ערן זהבי ודור תורג'מן – שניים מהטופ הישראלי, ובבאר שבע היה את פול גריטה שדי אכזב ואלון תורג'מן שזכה למחמאות על העונה, הרבה מעבר למה שציפו ממנו. זה נראה כמו שדרוג נחוץ". ברנובסקי, הזכיר נתון חשוב: "מחודש מרץ הוא לא שיחק בכלל ועדיין סיים עם 13 שערים. הוא היה מאוד דומיננטי בריצה של מכבי נתניה מהתחתית לפלייאוף העליון".

איגור זלאטנוביץ' שחקן מכבי נתניה בועט פנדל | ברני ארדוב

בסיום הדיון, ברנובסקי שאל את שאלת השאלות: מי יבקיע ויבשל יותר בעונה הקרובה – זלאטנוביץ' או ניקולסקו? זריהן וקנדה בחרו בזלאטנוביץ', בעוד שגילי ורמוט העדיף את ניקולסקו. השאלה תקבל מענה רק על המגרש, כאשר שני החלוצים יצטרכו להוכיח את עצמם במדי קבוצותיהם החדשות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי