עשרות אוהדים באימון החגיגי של עירוני קרית שמונה, רימוני עשן הודלקו

שבוע אחרי האימון הראשון באצטדיון שננטש מאז תחילת המלחמה, האוהדים הגיעו לדחוף את שחקני הקבוצה

(גודל טקסט)

שבוע לאחר אימון הפתיחה שלה, בו חזרה לאצטדיון העירוני לראשונה מאז טבח 7 באוקטובר והמלחמה הארוכה, עירוני קרית שמונה ערכה הערב (רביעי) אימון ראשון לעיני הקהל שלה. עשרות אוהדים הגיעו לתמוך והדליקו רימוני עשן על הדשא.

נזכיר כי האצטדיון לא ישמש את הקבוצה במסגרת ליגת העל, לפחות בכל האמור לגבי החודשים הקרובים, אבל קרית שמונה תוכל להתאמן בו בזמן שתקיים את משחקי הבית עונה נוספת באצטדיון מרים בנתניה. במועדון מקווים לשוב ולארח בעיר בתחילת 2026.

עד כה צירפה עירוני קרית שמונה את השוער דניאל טננבאום, הבלם נמניה ליוביסבלייביץ', המגנים עובדיה דרויש ועידו וייר, הקשר אביב אברהם ושחקן הכנף אנתוני לימבומבה.

אוהדי עירוני קרית שמונה באימון
| יח"צ – חד פעמי, Bluelions07
רימוני עשן באימון עירוני קרית שמונה
| יח"צ – חד פעמי, Bluelions07

המשחק הרשמי הראשון של הקבוצה יהיה ב-23 ביולי, אז תתארח אצל הפועל חיפה במחזור הפתיחה של בית א' בגביע הטוטו. שבוע לאחר מכן היא תארח בנתניה את מכבי בני ריינה.

עוד באותו נושא: עירוני קרית שמונה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי