ממש לא ערן זהבי: "העונה של בית"ר ירושלים תקום או תיפול" על דבר אחד

play
ברק יצחקי, אלמוג כהן | מאור אלקסלסי
צפו: הפועל באר שבע ניצחה 0:2 את בית"ר ירושלים וזכתה בגביע המדינה 04:14

אופיר סער, שמסקר את הקבוצה מהבירה, התארח ב"קיק-טוק" ופירט: "אם האוהדים יידעו לתת גב ליצחקי - בית"ר תצליח העונה". ורמוט: "לא מבין את האנטי ליצחקי". זריהן: "יש לכם שלושה ישראלים בכירים"

(גודל טקסט)

אופיר סער, שמסקר את בית"ר ירושלים בוואלה ובספורט1, התארח בפודקאסט "קיק-טוק" מבית "אול-אין" והתייחס לסיטואציה העדינה שבה נמצא מאמן הקבוצה מהבירה, ברק יצחקי.

צפו בקטע המלא

"העונה של בית"ר תקום או תיפול על הגב שיצחקי יקבל מהקהל", הסביר סער והמשיך לפרט: "אלמוג כהן אנחנו יודעים איך הוא הולך עם מאמן – עד הסוף, לא מעניינת אותו דעת הקהל וכל הבלאגן מסביב. המנהל המקצועי בחר מאמן וצריך לתת לו את הגב לעבוד. היו המון תלונות מהקהל בסוף העונה, וזה יהיה מבחן. אם האוהדים יידעו לתת גב ליצחקי, שלא אחרי הפסד או תיקו יהיה בלאגן – בית"ר תצליח".

מגיש הפודקאסט רועי זריהן סיפר: "חלק מההודעות שאני מקבל, יש גם תלונות לברק אברמוב ואני שואל את אותה שאלה – מה אתם רוצים מברק יצחקי, ומה אתם רוצים מברק אברמוב? מה, לא הבנתי. תראו את הסגל שלכם היום. יש לכם שלושה ישראלים בכירים".

ברק יצחקי, מאמן בית"ר ירושלים | דני מרון

סער הסביר: "הם נפלו בישראלים. כשאתה במו"מ עם שחקן וזה לא קורה, והוא הולך לקבוצה אחרת, הקהל משתגע. זה היה עם נועם בן הרוש, זה היה עם רועי לוי. פתאום קיבלו את הבום של יון ניקולאסקו, ובאותו יום הוציאו על ירדן כהן שחתם. שם באמת היה הבום".

גילי ורמוט הצטרף לדיון וטען: "כי עלו שמות של כמה ישראלים שהיו על המדף שבסוף הלכו למקומות אחרים. כשהיה יוסי אבוקסיס התלוננו שהוא מאוד הגנתי וזה לא הקהל של בית"ר. בא יצחקי שהוא מאוד התקפי, אומרים שהוא יותר מדי מהמר והם חשופים מאחורה. קשה לי להבין את האנטי של אוהדי בית"ר כלפי יצחקי".

אוהדי בית"ר ירושלים | דני מרון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי