רועי זיקרי חתם בהפועל חיפה, שני המושאלים ממכבי תל אביב ימשיכו בקבוצה

הבעלים יואב כץ בירך על החתמת החלוץ שחתם לעונה אחת במועדון ויצטרף כבר מחר למחנה האימונים בסלוניקי. רוי נאווי ואניס פורת עיאש ימשיכו באדום

קבוצות: הפועל חיפה
(גודל טקסט)

הפועל חיפה הודיעה הערב (חמישי) על רכש נוסף לחוליית ההתקפה שלה בדמותו של רועי זיקרי. החלוץ ששיחק בעונה החולפת בעירוני קרית שמונה והבקיע חמישה שערים במדי הקבוצה של שי ברדה, חתם לעונה אחת במועדון מהכרמל, וכבר מחר יצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בסלוניקי. הבעלים יואב כץ בירך על ההחתמה: "שמחים לצרף שחקן מנוסה שישדרג את החלק הקדמי שלנו".

האדומים-שחורים הודיעו גם שרוי נאווי ימשיך בקבוצה כמושאל ממכבי תל אביב, כשגם אניס פורת עיאש אמור להישאר בהשאלה מהאלופה. נאווי פספס את רוב העונה החולפת בגלל פציעה, פורת עיאש הגיע לחיפאים בינואר.

רועי זיקרי, הפועל חיפה | אתר רשמי, הפועל חיפה

זיקרי שיחק בנוער במכבי הרצליה ובית"ר טוברוק, ולאחר מכן עבר לעירוני קרית שמונה. בקריירה של שחקן ההתקפה בן ה-32 הוא עבר גם בהפועל פתח תקוה, בית"ר ירושלים, הכח עמידר רמת גן, הפועל ראשון לציון, הפועל כפר סבא, הפועל רעננה, הפועל תל אביב והפועל חדרה.

עוד באותו נושא: הפועל חיפה, רועי זיקרי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי