מציאה? הסכום שבו מכבי תל אביב רכשה את מוחמד עלי קמארה, והשכר שירוויח

play
העברה מפתיעה. קמארה | אתר רשמי, באדיבות מכבי תל אביב
צפו: הפועל ב"ש ניצחה את מכבי ת"א 1:2 בעשרה שחקנים וזכתה באלוף האלופים 06:03

האלופה שילמה 500 אלף יורו בלבד ליאנג בויז, שהתפשרה כדי למנוע מהבלם לעזוב ללא תמורה בתום חוזהו. אקס הפועל רעננה, שירוויח כ-500 אלף יורו לעונה, בחר בצהובים מתוך רצון לשחק שוב בליגת האלופות. סטואיץ' עשוי לעזוב מיידית

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב השלימה הבוקר (חמישי) החתמה מסקרנת מאוד, כשהודיעה על צירופו של מוחמד עלי קמארה. הבלם בן ה-27 מגיע מיאנג בויז השוויצרית, במדיה שיחק בשבע השנים האחרונות. הצהובים שילמו לשוויצרים 500 אלף יורו תמורת קמארה, סכום נמוך יחסית שמגלם בתוכו את העובדה שהשחקן נכנס לשנתו האחרונה בחוזה, והיה יכול לעזוב ללא תמורה בקיץ הבא.

שכרו של קמארה במכבי תל אביב יעמוד על כ-500 אלף יורו נטו לעונה. הוא בחר לחזור לישראל כי רצה להיאבק על תארים ולשחק במסגרת אירופית, בשאיפה בליגת האלופות.

קמארה הוא למעשה הבלם השני שמכבי תל אביב מחתימה תוך יומיים, אחרי שצירפה את הייטור מגיורי ההונגרית. הסיבה לכך נעוצה בהתפתחות נוספת בחוליה האחורית: נמניה סטואיץ', הבאנקר של ז'ארקו לאזטיץ', מחזיק בהצעות גבוהות מחו"ל, בשכר גבוה, ועשוי לעזוב באופן מיידי.

מוחמד עלי קמארה עם בן מנספורד, מכבי תל אביב
קמארה עם מנספורד | אתר רשמי, באדיבות מכבי תל אביב
נמניה סטואיץ', מכבי תל אביב
וזה שהולך? סטואיץ' | ברני ארדוב

קמארה, אקס הפועל רעננה, הוא הזר השלישי שמכבי תל אביב מצרפת הקיץ, והשני שמגיע עם היכרות מסוימת עם ישראל ועם ליגת העל. קדם לו יון ניקולאסקו ששיחק בעבר במכבי פתח תקוה ובית"ר ירושלים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי