קטן: "אני מאוכזב מהנהלת מכבי חיפה". שטראובר: "לא מצליח להבין את זה"

play
יעקב שחר נשיא מכבי חיפה | מאור אלקסלסי
צפו: אצילי כבש, בית"ר ירושלים ניצחה 0:2 את מכבי חיפה בבכורה של פלורס 03:47

כוכב הירוקים לשעבר הביע ביקורת חריפה על כך שהמועדון לא מגבה את האוהדים, לאחר שלא אושר להם להכניס ציוד עידוד לסמי עופר: "טעות להשאיר את הקהל לבד במערכה הזאת"

(גודל טקסט)

לירן שטראובר התארח אצל יניב קטן בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום והדיון עסק באחת הסוגיות הבוערות סביב מכבי חיפה – אווירת הביתיות שנעלמה לאחרונה מאצטדיון סמי עופר.

קטן פתח: "אחד האתגרים החשובים של מכבי חיפה העונה הוא להפוך את סמי עופר חזרה למבצר, כי בתקופה של האליפויות קבוצות כבר היו בחדרה אחרי שהן היו סופגות את השלישי וזה גם נעלם. ביציע הצפוני אין ציוד עידוד".

שטראובר הגיב בפליאה: "אני לא מצליח להבין את זה".

קטן הסביר: "זה בגלל שמשטרת חיפה לא מאשרת לארגון הקופים הירוקים גישה למחסן שלהם בסמי עופר, בו נמצא ציוד העידוד. לא מסכימים להם למכור את מוצרי הקבוצה ולא מסכימים להם להכניס ציוד עידוד. אתה מגיע לסמי עופר – שקט".

עיקר הביקורת של אגדת הירוקים הופנתה כלפי הנהלת המועדון: "האכזבה שלי היא מהנהלת מכבי חיפה. איפה אתם? איפה יעקב שחר? אני חושב שבסוף זאת תהיה טעות להשאיר את הקהל לבד במערכה הזאת. הקהל צריך שהמועדון יגבה אותו, לא בדיבורים, במעשים. כי בסופו של דבר, מכבי חיפה בסמי עופר ללא העידוד של היציע הצפוני – זה לא אותו דבר. השחקנים חייבים את הקהל, סמי עופר היה מבצר. פה הביקורת שלי על יעקב שחר, בסופו של דבר הוא זה שצריך לתקן את זה. כל דבר אפשר לסדר, לא יכול להיות שמכבי חיפה פותחת עונה בצורה הזו, אני לא מקבל את זה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי