רועי זריהן, שלמה וייס ואופיר, כתבי ספורט1 סער שוחחו בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" עם רועי זריהן על התופעה ההולכת ומתרחבת של ערבוב בין עולם הפשע לבין כדורגלנים – פעילים ולא פעילים. השיחה נגעה בצדדים הכואבים של החיים אחרי הפרישה, בחשיפה הרבה של הכדורגלנים ברשתות – וגם בשמועות שמזינות את העולם התחתון.
זריהן פתח: "כל החיבור של עולם הפשע וכדורגלנים זה משהו לא טוב שקורה פה". וייס הסכים: "זה נהיה טרנד בשנתיים-שלוש האחרונות. תזכרו שכשעומר אצילי הגיע למכבי חיפה – זרקו רימון מחוץ לבית שלו. הכדורגלנים הפכו לסלבס הכי גדולים במדינה".
סער הוסיף: "יצא לי לעשות כתבה על שחקנים אחרי קריירה, איך הם מאבדים את הכסף, מסתבכים. אז בסוף אנחנו מכירים את השעמום אחרי הקריירה, אחרי הירידה הגדולה. מזל שאבא של גילי ורמוט רואה חשבון, אחרת היינו צריכים לבקר גם אותו בחו"ל".
זריהן הסביר: "בסוף, לאנשים העשירים האלה מותר לחיות איך שהם רוצים, זכותם להעלות מה שהם רוצים לרשתות החברתיות וזכותם גם להשוויץ בכסף שלהם ובחיים הטובים שלהם. הם לא גנבו כלום, אבל בסוף יכולים לגנוב מהם, אז קחו את זה בחשבון ש גם שמועות שלא יוצאות, שאני קורא להן 'משטרת המוסר', זה לא פשע אבל העולם התחתון שומע את השמועות ומנסה לסחוט דרכן. שכל אחד ינסה להבין מה הוא קרא לאחרונה בטלגרם ויעשה אחד ועוד אחד".
בחצי הומור, חצי מציאות, כתבי ספורט1 הגיבו לסיטואציה: וייס אמר: "בגלל זה אני נוסע בשברולט ספארק". סער הגיב: "ארגון השחקנים עובד כל הזמן כדי להשיג לשחקנים תנאים סוציאליים אחרי הפרישה, נראה לי שהם צריכים להשיג להם ארגון פשע, יהיה להם יותר קל. עם מה הם יבואו לעבריינים? עם קופת גמל?"
מה דעתך על הכתבה?