הפרשן אלי לוונטל עלה לשידור בתוכנית "ספורט ב-2" ברדיו חיפה והתייחס למצבה של הפועל חיפה לקראת פתיחת הליגה ולאחר שני ניצחונות בגביע הטוטו.
לוונטל החמיא לקשר הזר לארי אנגולו, שהוסט לעמדת הבלם: "הוא היה חלש מאוד כקשר, אבל בתור בלם שיחק עם הפנים למשחק והיה שקט ובטוח. נכון שסכנין לא תקפה הרבה, אבל הוא נראה טוב. לא שהפועל חיפה לא צריכה בלם, אבל כבלם – הוא בהחלט מספיק טוב".
עוד החמיא לקשר ההתקפי סלאם ג'ידו: "ראיתי אותו משחק 30 דקות, זה שחקן ברמה של טיימוקו דיארה. חילץ שני כדורים, לא איבד, השתחרר מלחץ, ראיית משחק טובה. היה תענוג לראות. הפחד הכי גדול שלי – שיואב כץ ימכור אותו בינואר".
לוונטל התייחס גם למצבת הזרים של הקבוצה: "שחקן הכנף הזר (רג'יס אנדו) כבר מתאמן ויקבל דקות מול עירוני טבריה, אז נכון לרגע זה להפועל חיפה יש ארבעה זרים – וזה לא מספיק".
לסיום ציין גם את השיפור במשחק האחרון: "גם לירן סרדל וגם נאור סבג נראו טוב יותר – זו תוספת כוח משמעותית".
מה דעתך על הכתבה?