אחרי ההדחה ממוקדמות ליגת האלופות, מכבי תל אביב תנסה לשחזר את תסריט העונה שעברה ולהעפיל לשלב הליגה של הליגה האירופית. הדרך לשם תתחיל ביום שלישי (20:00, ספורט1) במלטה מול חמרון ספרטנס בסיבוב המוקדמות השלישי, אבל היום כבר נערכה הגרלת הפלייאוף ואלופת ישראל התבשרה מי תהיה היריבה הבאה שלה אם תנצח את חמרון: המפסידה בין פאפוס לדינמו קייב במוקדמות ליגת האלופות. המשחק הראשון יתקיים ב-21 באוגוסט והגומלין ב-28.
ב-15:00 מכבי תל אביב הוגרלה גם בפלייאוף הקונפרנס ליג, מפעל אליו תרד אם תפסיד לחמרון. שם הניקוד של המלטזים קובע, ולכן הצהובים לא יהיו מדורגים במסלול האלופות.
לאחר ההגרלה, נקבע כי במידה ותודח באופן מפתיע לחמרון בסיבוב השלישי של הליגה האירופית, האלופה הישראלית תפגוש את המנצחת בין ריגה הלטבית, לבין קופס הפינית בשלב הפלייאוף.
מה דעתך על הכתבה?