איתן טיבי קיבל הצעה לחתום על חוזה מותנה בקבוצה בכירה בליגת העל

play
איתן טיבי | אריאל שלום
צפו: הפועל באר שבע לא הצליחה לכבוש גם בגומלין מול א.א.ק אתונה, והודחה 02:31

הבלם הוותיק קיבל באחרונה הצעה לחתום בהפועל באר שבע, הצעה שבמסגרתה לשני הצדדים תהיה הזכות להיפרד בטרם ייסגר חלון ההעברות במהלך חודש ספטמבר. טיבי העדיף לדחות את ההצעה

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

איתן טיבי, שעדיין מחשב את עתידו וטרם החליט כיצד לנהוג בקריירה שלו אחרי הרבה שנים, קיבל באחרונה הצעה לחתום בהפועל באר שבע על חוזה מותנה, על פיו גם למועדון וגם לשחקן תהיה הזכות להיפרד בטרם ייסגר חלון ההעברות במהלך חודש ספטמבר.

ההצעה לטיבי הוגשה גם בשל הקושי למצוא בלם זר וגם כי הקפטן הוותיק מיגל ויטור סבל זמן רב מפציעה ברגלו ולקבוצה לא היה בלם נוסף לאירופה.

איתן טיבי שחקן הפועל באר שבע
איתן טיבי | קובי אליהו

כזכור, טיבי סיים את העונה שעברה במדי הפועל באר שבע והמאמן רן קוז'וך החליט, כמו במקרה של רועי גורדנה, לא לחדש עמו חוזה לעונה נוספת, אך כאמור עם פתיחת דרכה של הקבוצה באירופה ולאור הקושי במציאת בלמים נוספים, הציעה הפועל באר שבע לבלם הוותיק את החוזה המיוחד שיכול היה לגרום לכך שקבוצות אחרות יגבירו את העניין בו. עם זאת, טיבי העדיף לדחות את ההצעה ולא לחתום, גם כי האמין שתגענה בהקדם הצעות מקבוצות אחרות וגם כי לא רצה להגיע למצב שרגע לפני סגירת חלון ההעברות בחודש ספטמבר, הפועל באר שבע תשתחרר ממנו והוא יישאר בלי קבוצה.

טיבי העדיף הקיץ לא להיות מיוצג על ידי סוכן שחקנים וכאמור עדיין לא ברור מה עומד לקרות עם השחקן שמרגיש שהוא עוד יכול לשחק ברמה של ליגת העל בישראל.

עוד באותו נושא: איתן טיבי, הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי