מכבי נתניה מגלה עניין גדול בצירוף חלוץ הפועל באר שבע אילון אלמוג, והיא עשויה לפנות בקרוב כדי לרכוש אותו או להשיג הסכם אחר במסגרתו הוא יצטרף אליה. אלמוג בן ה-26, שחזר בקיץ מהשאלה של חצי עונה בהפועל ירושלים, כבש שער ניצחון נגד האקסית מכבי תל אביב במשחק אלוף האלופים בחודש שעבר, אבל מאז קיבל מעט זמן משחק באירופה.
המאמן רן קוז'וך אמר יותר מפעם אחת שהוא רואה באלמוג שחקן הפועל באר שבע לעונה הבאה ואין לו כוונה לשחררו, אולם כעת כשהמועדון לא משחק באירופה ייתכן שיתבצע דילול בסגל ואחד השחקנים שעשויים לעזוב הוא החלוץ, אם כי יש לציין שעדיין לא התקבלה החלטה כזו בבירת הנגב.
אלמוג היה מבוקש גם בבית"ר ירושלים בתחילת הקיץ ובאחרונה עלתה האפשרות לטרייד בינו לבין סילבה קאני, אבל בבית"ר סירבו לבצע החלפה כזו של שחקנים.
אם יעבור, זו תהיה התחנה השביעית בקריירה של אלמוג. הוא התחיל במכבי תל אביב, הושאל לבית"ר תל אביב רמלה והפועל חדרה, יצא להארטברג האוסטרית לקדנציה קצרה וחזר להפועל באר שבע, ממנה הושאל כאמור להפועל ירושלים.
מה דעתך על הכתבה?