שני שחקנים ירדו מהפרק, אך בית"ר ירושלים ואשדוד עדיין מתכננות טרייד

play
הרביעי של דבוש | קובי אליהו
צפו: שער בדקה ה-96 נתן להפועל ת"א 0:2 על אשדוד וכרטיס לחצי הגמר 04:52

לאחר שעסקת החילופין מלפני כשבועיים לא יצאה לפועל, הקבוצות דנות על מעבר של רביד אברג'יל לבירה תמורת החלוץ הצעיר של הירושלמים

(גודל טקסט)

מ.ס אשדוד ובית"ר ירושלים חזרו לדון בעסקת טרייד, כשהפעם המדובר לא בעסקת חילופין כפולה כפי שהייתה אמורה להתממש לפני מספר שבועות, אלא בהחלפה בין רביד אברג'יל לנהוראי דבוש. מבחינת המועדונים העסקה מוסכמת ונותר רק לסגור בין המועדון לכל אחד מהשחקנים.

אברג'יל לא נכלל אתמול בסגל של מ.ס אשדוד למשחק גביע הטוטו בבלומפילד מול הפועל תל אביב וגם דבוש לא בתוכניות של בית"ר ירושלים. השניים אמורים להחליף מועדונים בקרוב ואולי ימצאו עתיד יותר טוב במקום החדש אליו כל אחד יגיע.

יגיע לבירה? רביד אברג'יל | לירון מולדובן

כזכור, לפני כשבועיים הצדדים דנו בטרייד כפול במסגרתו היו אמורים לעבור גם שלו הרוש לבית"ר ולי און מזרחי לאשדוד. כעת, כאמור, מדברים רק על שני שחקני ההתקפה.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי