ברקוביץ': אם תורג'מן היה הילד שלי, זה היעד שהייתי ממליץ לו לשחק בו

play
דור תורג'מן שחקן מכבי תל אביב | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי ת"א אכזבה מול חמרון, אך שער מאוחר של מדמון נתן לה 1:2 יקר 03:54

"הקוסם" התייחס בתוכנית הספורט של 103FM למעבר האפשרי של חלוץ מכבי תל אביב לארצות הברית: "ה-MLS לא מעניינת אף אחד. זה כמו נטע לביא, שמאז שהוא הלך ליפן אף אחד לא יודע איפה הוא"

(גודל טקסט)

איל ברקוביץ' התייחס אמש (ראשון) בתכנית הספורט של רדיו 103FM למעבר האפשרי של דור תורג'מן ל-MLS, ואמר בין היתר: "אני לא אוהב את כל המעברים האלה לאמריקה. הכדורגל הטוב, המקצועני, עם הרייטינג – זה באירופה. ילד בן 21 כמו תורג'מן, אני הייתי מעדיף לראות אותו באייאקס, בליגת פיתוח באירופה. אם זה היה הילד שלי, הייתי ממליץ לו ללכת לאוסטריה, הולנד, פורטוגל, ולא לאמריקה – למרות הכסף הגדול. אם הוא נותן שנה אחת טובה באירופה, הוא הולך לבונדסליגה או ספרד ומרוויח שם מיליונים".

כוכב העבר הוסיף והסביר: "ה-MLS לא מעניינת אף אחד. זה כמו נטע לביא, מאז שהוא הלך ליפן אף אחד לא יודע איפה הוא. ראיתי את מסי עושה להם בית ספר בארה"ב בגיל 38. מול פריז סן ז'רמן, הם כמעט קיבלו 10:0. תוציאו משם את מסי, אף אחד לא יודע שיש שם כדורגל".

ברקוביץ' החמיא לדניאל דאפה על תחילת דרכו בהפועל תל אביב: "הוא פתח את העונה מטורף. לפי הגולים, התנועה, הוא 9 קלאסי. הגול שהוא הבקיע מול אשדוד זה של חלוץ אמיתי. זה ילד מאוד מוכשר, 2 מיליון יורו ששילמו עליו – זה יכול להיות מציאה. הוא החלוץ הבכיר, אבל עדיין צריך להביא עוד אחד".

על בלם בית"ר ירושלים בריאן קרבאלי אמר: "בשביל 200 אלף דולר להפסיד עונה? אם הם חושבים שהוא לא מספיק טוב, וכרגע הוא גרוע, אז שלח אותו הביתה. אז הלכו 200 אלף דולר, זה תקציב של 40 מיליון. אני עושה חישוב כלכלי ומקצועי. אז תפסיד 200-300 אלף דולר".

עוד באותו נושא: דור תורג'מן, דניאל דאפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי