בדרך לחיזוק משמעותי? בית"ר לא פוסלת שינויים, ומודאגת ממצבו של שועה

play
ירדן שועה, בית"ר ירושלים | מאור אלקסלסי
צפו: ריגה פירקה את בית"ר ירושלים במחצית השנייה, וניצחה 0:3 02:42

בבירה פסימיים בנוגע לכוכב, שיטוס עם הקבוצה למשחק הגומלין מול ריגה (חמישי, 20:30, ספורט1), אך נמצא בספק גדול להתמודדות. דור מיכה לא צפוי לפתוח. הקבוצה עשויה לצרף שחקנים לקישור ולהגנה. פערים עם ריברו

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

בבית"ר ירושלים פסימיים בנוגע להשתלבותו של ירדן שועה הפצוע במשחק הגומלין מול ריגה ביום חמישי (20:30, ספורט1). השחקן, שלא התאמן גם אתמול, ייצא עם הקבוצה לרומניה אך הצוות המקצועי כבר מתרכז בחלופות.

גם בנוגע לדור מיכה אין אופטימיות גדולה ובכל מקרה הוא לא צפוי לפתוח, כשיחד עם היעדרותו של גריגורי מורוזוב הסגל יהיה חסר משמעותית.

ירדן שועה שחקן בית"ר ירושלים
בשורה מאכזבת. שועה | מאור אלקסלסי
אלמוג כהן מנהל מקצועי בית"ר ירושלים
אלמוג כהן | ברני ארדוב

היכולת ההגנתית החלשה מתחילת המשחקים באירופה הביאה לכך שבבית"ר לא פוסלים צירוף יותר משני שחקנים עד לסיום החלון, בהתאם להתפתחויות בשוק, ואמרו: "כרגע מתרכזים בריגה, החלון הוא עד ספטמבר, נחזק את ההגנה ואולי גם את הקישור, אין באנקרים".

בית"ר ממשיכה במו"מ עם הבלם הפורטוגלי תומאס ריברו בן ה-26, ששיחק בעונה האחרונה בפארנסה הפורטוגלית שירדה ליגה. ריברו סיים חוזה ושחקן חופשי, ועדיין בין הצדדים ישנו פער של כ-100 אלף יורו לעונה – כאשר השחקן דורש חוזה לשנתיים, ושכר של 360 אלף יורו לעונה. בימים הקרובים יתברר אם העסקה תצא לפועל.

באסיפה אתמול ברק יצחקי אמנם נזף בשחקנים אך במקביל שידר אמונה ושחקנים יצאו ממנה בתחושה שאפשר לייצר מהפך בגומלין. המנהל המקצועי אלמוג כהן ערך שיחות אישיות עם מספר שחקנים וביקש מהם לקחת אחריות ולהוביל.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, ירדן שועה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי