ירדן שועה לא השתתף באימון גם היום (שלישי) והוא בספק גדול לגומלין של בית"ר ירושלים נגד ריגה (חמישי, 20:30, ספורט1). המשחק ברומניה עשוי להיות האחרון של הצהובים-שחורים באירופה עקב התבוסה 3:0 במשחק הראשון בלטביה. אם הירושלמים יודחו, האופציה שהקפטן יעזוב עשויה להיות יותר ממשית, בטח בהתחשב ברצון שלו לשחק בחו"ל.
מי שהתייחס לכך הערב היה סוכנו, גלעד קצב, שאמר בריאיון בתוכנית הספורט ב-103FM: "המצב של ירדן מאוד פשוט – הוא שחקן מצוין שעשה שדרוג מאוד משמעותי בקטע האישי וגם בקטע המקצועי. יש לו בעיה, כי הוא מרוויח בארץ המון כסף – בשביל לצאת לחו"ל הוא אמור להרוויח סכום הרבה יותר גבוה.
"הליגות שאליהן אנחנו יכולים להציע אותו, המבחר שלהן קטן. ירדן לא מחפש ללכת לבונדסליגה ולהרוויח 400 אלף יורו, זה לא מעניין אותו, אלא להתקדם כלכלית ולצאת מהארץ – וזה לא קל גם בגלל הסכומים וגם בגלל הסיטואציה. בדובאי אני לא רואה את זה קורה, גם במקומות אחרים פחות אוהבים אותנו היום. הסיטואציה קשה, שמענו בהרבה מקומות שלא ייקחו שחקן ישראלי עכשיו. אני יכול להבין אותם, אבל לא מקבל את זה. אחרי שדובאי נסגרה, אז יש רק ליגה אחת או שתיים שיכולות לצרף שחקן כמו ירדן שועה, וזה קשה".
על התגובות של אימו, לאה שועה ופניות האוהדים: "זה לא עניין שלי, אני לא נכנס לזה. ירדן שחקן מצוין שאוהבים אותו בבית"ר ירושלים והוא פורח שם, אבל יש לו חלום לצאת לחו"ל וזה הכל. כל הורה מודאג לגבי הבן שלו וזה בסדר גמור, לא אגיב על זה. יש חלונות שנסגרים בסוף אוגוסט ויש חלונות ארוכים יותר, אבל יש כמה קבוצות שאנחנו במו"מ ומדברים איתן. אפשר להבין את אוהדי בית"ר שחוששים שיעזוב – ירדן מאוד מכבד אותם ואם הוא יישאר בארץ הוא ישחק רק בבית"ר, אבל כל בן אדם רוצה להתקדם ולהגשים חלום. אני מקווה שזה ייצא לפועל, אבל זו סיטואציה קשה מאוד – המצב שלנו בעולם מקשה על מעבר של שחקנים, כולנו נפגעים בכל התחומים".
מה דעתך על הכתבה?