פנטזיה על מהפך? בית"ר ירושלים רוצה להשיג עוד מטרה נגד ריגה

play
שחקני בית"ר ירושלים חוגגים | אתר רשמי, בית"ר ירושלים
צפו: ריגה פירקה את בית"ר ירושלים במחצית השנייה, וניצחה 0:3 02:42

מעבר לחלום להפוך את ה-3:0, בקבוצה רוצים לראות יכולת טובה יותר ולא לספוג. יונה צפוי לפתוח, ההחלטה לגבי שועה תתקבל לקראת המשחק (20:30, ספורט1)

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

בית"ר ירושלים חולמת להפוך הערב (חמישי, 20:30, ספורט1) ברומניה פיגור 3:0 מהמשחק הראשון נגד ריגה, אך לפני הכל בצוות המקצועי רוצים לראות קבוצה אחרת, גישה שונה ובעיקר אנרגיות וריכוז שהשחקנים לא הביאו למשחק הראשון.

בצוות לא רוצים לסכן את ירדן שועה וההחלטה בנוגע אליו תתקבל לקראת המשחק. גיל כהן יפתח, כמו עדי יונה וטימו מוזי. אף שהדיבור הוא על שער מהיר שיפתח את הכל, ברק יצחקי הדגיש בפני השחקנים לא מעט את החשיבות של לא לספוג ובאסיפה אמר להם: "אם נמשיך לקבל גולים כאלה, לא נצליח לעשות כלום".

בבית"ר לוקחים בחשבון כי ריגה תחכה להזדמנות לעקוץ ולגמור את ההתמודדות ועל כך שם יצחקי דגש מול השחקנים – לא להתלהב יתר על המידה עד כדי הפקרה. המסר הזה הועבר גם לשחקני הקישור.

בצוות המקצועי מבינים כי הסיכויים למהפך לא גבוהים אך במקביל מסתכלים קדימה, ומבינים שגם אם יודחו, יש חשיבות גדולה לאיך ייראה המשחק ומה תיקח הקבוצה ממנו להמשך.

בית"ר ירושלים, תמונה קבוצתית
הופעה מאכזבת מאוד. שחקני בית"ר אמש | אתר רשמי, בית"ר ירושלים

קרוב לאלף אוהדים צפויים ללוות את הקבוצה היום, כאשר במועדון העריכו שתוצאה סבירה במשחק הראשון הייתה מביאה 3,000. בית"ר שברה שיא מנויים עם 12,000 כאלה, כשמעל 10,000 כרטיסים כבר נמכרו להפועל חיפה בחצי גמר גביע הטוטו. כלומר, הקהל של בית"ר כבר בהיכון לקפיצת מדרגה השנה. עכשיו זה על הצוות והשחקנים.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי