בטבריה צופים עונה טובה: "מגיעים עם המון ביטחון בעצמנו לקראת הליגה"

אלירן חדדה מצפה לראות במשחק גביע הטוטו מול הפועל פתח תקווה "שיפור בהיבט הפיזי, הטקטי והמנטלי". שבירו הוסיף: "הדברים הקטנים הם אלה שעושים את ההבדל"

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

עירוני טבריה תסיים מחר (שבת) את חלקה בגביע הטוטו במשחק הדירוג נגד הפועל פתח תקוה. המאמן אלירן חודדה אמר לקראת המשחק: "ננסה להרוויח מהמשחק את מה שחשוב, בעיקר לשפר את ההיבט פיזי, טקטי ומנטלי לקראת הליגה".

איתמר שבירו הוסיף: "אנחנו בתקופה שבה כל אחד מאיתנו מבין שהדברים הקטנים הם אלה שעושים את ההבדל, ולכן אנחנו חייבים להיות מרוכזים לכל אורך הדרך אין מקום אפילו לדקה אחת של הירדמות".

איתמר שבירו, עירוני טבריה
ניסוי כלים אחרון. שבירו | קובי אליהו

החלוץ הוסיף ואמר: "נתנו על זה דגש חזק מאוד באימונים האחרונים, וכולם חדורי מטרה. הליגה כבר מתקרבת ואנחנו לא יכולים לחכות לרגע שהיא תתחיל. אנחנו מגיעים אליה עם המון ביטחון בעצמנו ובמטרות שלנו, רעבים להצלחה, צנועים, ומאמינים שבעזרת השם נעשה ונצליח".

עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי