שועה לא התאמן, בית"ר הציבה תנאי לבלם הזר: תחליט עד תחילת השבוע

play
ירדן שועה, בית"ר ירושלים | מאור אלקסלסי
אצילי הפציץ מרחוק, בית"ר ירושלים ניצחה 1:3 את ריגה אך הודחה מאירופה 05:06

תומאס ריביירו משתהה עם ההחלטה, כשהוא מחכה להצעות מליגות אחרות. הירושלמים הציבו אולטימטום - אם לא יעמוד בו, יחפשו בלם אחר. הקפטן צפוי לספוג השעיה מחצי גמר גביע הטוטו

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

בית"ר ירושלים הציבה לבלם הפורטוגלי, תומאס ריביירו, אולטימטום – אם הוא לא יספק תשובה חיובית עד תחילת השבוע הבא, היא תעבור לאופציות אחרות. מבחינה כלכלית הבלם כבר היה קרוב לסגירת תנאיו, אך הוא החליט לעכב את המגעים בזמן שהוא בוחן אופציות נוספות.

מעל 12 אלף אוהדים רכשו כרטיסים לחצי גמר גביע הטוטו נגד הפועל חיפה ביום שני וההערכה היא שיגיעו מעל 15 אלף צהובים-שחורים. בצוות המקצועי מייחסים חשיבות רבה למשחק, גם מבחינת ההכנה האחרונה לליגה וגם מתוך רצון לראות את השחקנים מגלים אופי אחרי ההדחה מאירופה.

תומאס ריביירו במדי פארנסה
תומאס ריביירו במדי פארנסה | אימג'בנק GettyImages, Carlos Rodrigues

ירדן שועה לא התאמן היום והוא צפוי לספוג השעיה מהמשחק מחרתיים בעקבות העימות עם המנהל המקצועי אלמוג כהן בריגה. מדובר בנוהל עליו הוחלט במועדון מאז מקרה סילבה קאני בעונה שעברה.

שועה עצמו רוצה שהסיפור יהיה מאחוריו. הקפטן מבהיר לשחקנים כי עשו מהאירוע הרבה יותר ממה שקרה ושאם הוא לא ימצא קבוצה בחו"ל, בארץ הוא רוצה לשחק רק בבית"ר.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי