מיגל ויטור סובל מקרע במיניסקוס: זאת תקופת היעדרותו הצפויה

הבדיקות הרפואיות שעבר בלם הפועל באר שבע, שנפצע במהלך ההפסד להפועל תל אביב בחצי גמר גביע הטוטו, אישרו את החשש הראשוני – קרע במניסקוס. המשמעות: הבלם ייעדר בשבועות הקרובים וייעדר ממשחקי הפתיחה של העונה.

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

רן קוז'ך אמר אמש (שבת), לאחר ההפסד להפועל תל אביב בחצי גמר גביע הטוטו, כי הוא מקווה שהפציעה של מיגל ויטור לא חמורה. עם זאת, היום התקבלו תוצאות הבדיקות, והפועל באר שבע התבשרה כי הבלם הוותיק סובל מקרע במניסקוס.

המשמעות: מיגל ויטור לא יוכל לעמוד לרשות הקבוצה לפחות כחודש וחצי, וצפוי לחזור לכל המאוחר בתחילת אוקטובר.

מיגל ויטור | דני מרון

הפועל באר שבע תפתח את עונת 2025/26 בליגת העל במשחק חוץ נגד מכבי נתניה, ושבוע לאחר מכן תארח את עירוני טבריה. לאחר פגרת הנבחרות באמצע ספטמבר, תתארח הקבוצה אצל הפועל ירושלים, ובשבוע שלאחר מכן תארח את בני סכנין. מיגל ויטור צפוי להחמיץ את המשחק מול מכבי חיפה בסוף ספטמבר, ואולי גם את המפגש עם הפועל תל אביב בתחילת אוקטובר. הוא עשוי לשוב לשחק נגד עירוני קריית שמונה באמצע אוקטובר, לאחר פגרת נבחרות נוספת.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע, מיגל ויטור

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי