אלי גוטמן יודע מי צריך להחליף את מאמן מכבי חיפה וזה צריך לקרות עכשיו

play
דייגו פלורס מאמן מכבי חיפה | דני מרון
צפו: מכבי חיפה החמיצה בתוספת הזמן, הפסידה 2:0 לראקוב והודחה מאירופה 03:13

מאמן העבר של הנבחרת טוען שדייגו פלורס לא מתאים לסדר הגודל של המועדון, חסר ניסיון ונראה מבוהל, וממליץ על רוני לוי כמחליף: "הוא טוב יותר בעשרות מונים עבור הירוקים"

(גודל טקסט)

ההדחה המוקדמת מאירופה והיכולת הלא משכנעת של מכבי חיפה עוד לפני פתיחת ליגת העל, הספיקה למאמן העבר והפרשן אלי גוטמן. ב"פאנל" ברדיו חיפה, גוטמן התייחס למעמדו של המאמן הארגטינאי דייגו פלורס והסביר מה הירוקים צריכים לעשות.

צפו בקטע המלא

אני לא חושב שדייגו פלורס יכול להוביל את מכבי חיפה לאן שהם חלמו", טען מאמן נבחרת ישראל לשעבר והוסיף: "אני לא יודע מי האיש ששם את האצבע על דייגו פלורס, אין לו את הניסיון הנדרש, ואני חושב שמכבי חיפה גדולה עליו. הוא בעצמו לא הבין לאן הוא הגיע".

גוטמן ממשיך לבקר את המאמן הארגטינאי וחשף מי לדעתו צריך להגיע במקומו: "המלחמה עשתה רע לכולם במכבי חיפה, משום שפלורס בושש להגיע והזמן הזה ניכר. פלורס מבוהל ואין לו צוות של פיגורות מאחוריו בכדי שיעזור לו. אני חושב שטוב תעשה מכבי חיפה, אם תבוא ותאמר 'עכשיו זה הזמן לשנות', וכן מבחינתי רוני לוי מאמן יותר טוב בעשרות מונים מפלורס עבור מכבי חיפה לעונת המשחקים הקרובה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי