אברמוב מוצף בהודעות מאוהדי בית"ר, ויש פרטים חדשים על עסקת קאני

play
פחות אוהב לשחק כחלוץ. קאני | ברני ארדוב
שערי המחזור הראשון בליגת העל 03:48

הקהל מתנגד למכירת השחקן למכבי חיפה, במועדון הבהירו: "אי אפשר להכריח שחקן להישאר, ננסה להוציא את המקסימום". סכום המכירה, השחקן שבבירה מעדיפים לצרף והאופציה לרכוש את האחוזים מהכרטיס של ירין לוי

(גודל טקסט)

בעלי בית"ר ירושלים, ברק אברמוב, מוצף בהודעות מאוהדים שמתנגדים למכירת סילבה קאני למכבי חיפה, אך במועדון מבהירים: "אי אפשר להכריח שחקן להישאר, יש שיחות וננסה להוציא את המקסימום המקצועי והכלכלי עבור המועדון".

מבחינת שמות השחקנים הצעירים של מכבי חיפה שבבירה ינסו לצרף בתמורה, השם המועדף הוא של סוף פודגוראנו, אך השחקן עצמו מתלבט. שחקנים כמו עילאי חג'ג' וליאם חרמש גם כן על הפרק, אך פרטים אלה ייסגרו לאחר המשחק בין הקבוצות ביום ראשון. בחיפה הבהירו כי נכון לעכשיו פדראו לא מעוניין לעבור לקבוצה אחרת בישראל.

פודגוראנו עשוי לשחק העונה בליגת האלופות | מאור אלקסלסי

מכבי חיפה הציעה לבית"ר ירושלים 1.2 מיליון עבור 60% מהכרטיס, כשבית"ר דורשת 1.8 מיליון עבור 70%, והסכום יירד אם יועברו שחקנים לבירה. בחיפה שללו את האפשרות לוותר על 50% מכרטיסו של ירין לוי כחלק מהעסקה.

אם העסקה תצא לפועל, בית"ר עשויה לנסות ולצרף את עוז בילו, שנמצא בשנת חוזה במכבי נתניה, ייתכן שבטרייד תמורת אחד משחקני הסגל.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי