לקראת מעבר: בלמה הזר של מכבי ת"א לא בסגל לדינמו קייב ולא טס עם הקבוצה

play
לא יעזוב כל כך מהר? סטואיץ' | ברני ארדוב
צפו: מכבי תל אביב ניצחה 1:3 את דינמו קייב, צמד לדור פרץ 05:00

נמניה סטואיץ', שצפוי לעזוב את מכבי תל אביב, כלל לא המריא עם הקבוצה לפולין לקראת המשחק מול דינמו קייב במסגרת פלייאוף הליגה האירופית (חמישי, 21:00, ספורט1). בינתיים, זהו ההרכב איתו לאזטיץ' עשוי לפתוח

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מסתמן שגם מחר יפתח אלעד מדמון בהתקפת מכבי תל אביב מול דינמו קייב (חמישי, 21:00, ספורט1). המשמעות היא שיון ניקולואסקו שוב אמור לפתוח על הספסל בפתיחת משחק הגומלין שלב הפלייאוף, שאותו אלופת אוקראינה תארח בלובלין, פולין.

כפי שהוא נוהג לעשות, גם הבוקר העביר המאמן ז'ארקו לאזטיץ' את האימון המסכם בקרית שלום, ואחרי מנוחה וארוחת צהריים יצאה הקבוצה לשדה התעופה לקראת ההמראה הישירה ללובלין. כפי שזה נראה, יעלה הסרבי מחר את אותו הרכב שפתח לפני שבוע.

אלעד מדמון, מכבי תל אביב
מדמון | אתר רשמי, באדיבות מכבי תל אביב

מאמן מכבי תל אביב מזכיר בכל אסיפה ובכל התכנסות לפני אימון, שיש למכבי תל אביב משימה גדולה – לסיים את הסיפור מחר, בהבנה שהתוצאה הטובה, 1:3 מהמשחק הראשון לפני שבוע בסרביה, היא רק המחצית הראשונה של ההתמודדות בין שתי הקבוצות. נמניה סטואיץ' גם כך לא תוכנן לפתוח מחר בהרכב, אבל היום נודע כי הוא כלל לא המריא עם מכבי תל אביב למשחק והוא צפוי לעזוב בימים הקרובים. לעומתו, כריסטיאן בליץ', שהצטיין במשחק הקודם מול האוקראינים, יפתח שוב בקישור לצד איסוף סיסוקו.

במכבי תל אביב מרוצים מאוד מצמד השערים של דור פרץ במשחק הראשון והכי חשוב מזכירים לשחקנים כל העת את המפגשים מול אולימפיאקוס לפני שנה וחצי, אז כזכור הרגישה מכבי תל אביב נוח אחרי המשחק הראשון בו הביסה את היוונים באתונה ואת המכה הגדולה קיבלה הקבוצה בגומלין, כאשר ספגה שישייה.

הרכב משוער: רועי משפתי, טייריס אסנטה, מוחמד עלי קמארה, הייטור, רוי רביבו, כריסטיאן בליץ', איסוף סיסוקו, דור פרץ, אושר דוידה, שגיב יחזקאל, אלעד מדמון.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי