הפגישה שלא תהיה: הסיבה שניקולאסקו לא יתמודד נגד חבריו ממכבי תל אביב

play
יון ניקולאסקו | ברני ארדוב
צפו: מכבי תל אביב ניצחה 1:3 את דינמו קייב, צמד לדור פרץ 05:00

חלוץ מכבי תל אביב ונבחרת מולדובה יעדר מהמשחק מול נבחרת ישראל עקב צבירת כרטיסים, כשבמקביל מדמון ימשיך לפתוח במשחק הגומלין מול דינמו קייב בפלייאוף האירופי, לאחר שהוכיח את יכולתו במשחק הקודם

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

חלוץ מכבי תל אביב, יון ניקולאסקו, יחמיץ את המפגש המיוחד שהיה אמור להיות לו מול נבחרת ישראל ביום שישי הקרוב בקישינב. חלוץ נבחרת מולדובה היה אמור להופיע במדי נבחרתו מול נבחרת ישראל בקישינב, ושם היה אמור להתמודד עם הגנת נבחרת ישראל שכוללת בין היתר את שגיב יחזקאל, רז שלמה, רוי רביבו ואולי גם עם דני גרופר, כולם שחקני מכבי תל אביב. אך ניקולאסקו לא יהיה במשחק מול נבחרת ישראל עקב הצטברות של כרטיסים צהובים, וכך לא יתרחש המפגש המעניין מול עמיתיו ממכבי תל אביב.

בתוך כך, ניקולאסקו לא מתוכנן לפתוח הערב (חמישי, 21:00, ספורט1) בהתקפת מכבי תל אביב במשחק מול דינמו קייב בלובלין, שיהיה משחק הגומלין בפלייאוף מול האוקראינים.

יון ניקולאסקו, מכבי תל אביב
ניקולאסקו | אתר רשמי, מכבי תל אביב

מי שאמור לפתוח גם הערב, כמו לפני שבוע, הוא אלעד מדמון. הקיץ הזה מדמון החלוץ הפורה של מכבי תל אביב במסגרת האירופית וז'ארקו לאזטיץ' אמור להעניק לו גם הערב את חולצת ההרכב הראשון.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי