במקביל לחגיגות: הבעיה שמטרידה את מכבי תל אביב ושתי נקודות האור

play
ז'ארקו לאזטיץ' מאמן מכבי תל אביב | אתר רשמי, מכבי תל אביב בכדורגל
צפו בתקציר: מכבי תל אביב הפסידה לדינמו קייב אך עלתה לליגה האירופית 02:44

מבחינת הצהובים, התנודות ביכולת דורשות טיפול: "חייבים לשמור על יציבות. חשוב שכל פעם שנעלה על הדשא אנשים יידעו מה יקבלו". בליץ' ורביבו ממשיכים להציג יכולת טובה

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב תשוב היום (שישי) לישראל כשהיא מאושרת מהשלמת המשימה מול דינמו קייב בפולין, חרף ההפסד 1:0 אתמול בלובלין. מכבי תל אביב ניצלה את היתרון מהמשחק הראשון לפני שבוע בסרביה והבטיחה את מקומה בפעם השנייה ברציפות בליגה האירופית בפורמט המחודש, עם לכל הפחות שמונה משחקים עד ינואר, אך היכולת של מכבי תל אביב אתמול הייתה פחות טובה ולא הזכירה את הקבוצה שהציגה משחק מרשים לפני שבוע על המגרש של באצ'קה טופולה.

אם יש משהו שמאמן הקבוצה ז'ארקו לאזטיץ' יצטרך לקחת הלאה מהקיץ הזה לקראת המשימות שמתחילות מחרתיים במשחק מול מכבי נתניה בליגת העל, אלה התנודות הגדולות מדי ביכולת של השחקנים. לצד יכולת פנטסטית לפני שבוע במשחק הראשון מול דינמו קייב, אפשר לרשום יכולת חלשה במיוחד מול חמרון ממלטה וכאמור גם אמש משחק לא טוב של האלופה עם כמה שחקנים שהיו מתחת לרמה שלהם.

אפשר לציין לטובה שוב את כריסטיאן בליץ' ואת רוי רביבו שרושם קיץ אדיר אחרי שבמועדון לא הסכימו למכור אותו. זה קיץ מעורר כבוד של רביבו, שראה איך חברים שלו נמכרים והוא נשאר בישראל עד הפעם הבאה שירצו אותו מאירופה. אבל היו כאמור שחקנים שלפני שבוע רקדו על הדשא בבאצ'קה טופולה ואמש היו רחוקים מאוד מהיכולת לפני שבוע.

שחקן בקבוצה אמר אמש: "צריך לשמור על יציבות. אין מקום לתנודות כאלה גדולות ביכולת. אנחנו צריכים להיכנס לרוטינה של כדורגל אגרסיבי ויצירתי. זה מאוד חשוב שבכל פעם שנעלה על הדשא, אנשים יידעו מה הם יקבלו ממכבי תל אביב".

שחקן מכבי תל אביב, רוי רביבו
נעצר בקורה. רביבו | אתר רשמי, מכבי תל אביב בכדורגל

בקבוצה החליטו בניגוד לשבוע שעבר לא לטוס כל הלילה, אלא לחזור היום בצהריים חזרה לישראל ולהתכונן למשחק הראשון בליגת העל מחרתיים מול מכבי נתניה. לא מן הנמנע שלאזטיץ' יערוך כמה שינויים בהרכב ויפתח עם שחקנים שלא פתחו אמש.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי