מכבי חיפה מגיעה לטדי ברוח טובה: "לא הקבוצה שהפסידה לבית"ר לפני חודש"

play
ג'ורג'ה יובאנוביץ' שחקן מכבי חיפה חוגג שער | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי חיפה הביסה 0:4 את בני ריינה. הזרים חגגו, אזולאי כיכב 05:08

דייגו פלורס יצטרך לערוך שינוי אחד לפחות בהרכב שניצח 0:4 את בני ריינה במחזור הפתיחה. בקבוצה נאמר: "אנחנו מתחברים. ככל שהזמן עובר נהיה קבוצה יותר טובה"

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

לאחר הניצחון המרשים על בני ריינה במחזור הראשון של העונה, מכבי חיפה תצא מחר (ראשון) למפגש מסקרן מול בית"ר ירושלים בטדי (20:30). דייגו פלורס יאלץ לערוך שינוי אחד לפחות בהרכב שלו ממחזור הפתיחה, כתוצאה מהפציעה של ליסב עיסאת, אותו יחליף שון גולדברג במרכז ההגנה.

דייגו פלורס מאמן מכבי חיפה
בחיפה בטוחים: "ככל שהזמן עובר נהיה קבוצה יותר טובה" | מאור אלקסלסי

במכבי חיפה מקווים שאיתן אזולאי ימשיך בכושר הטוב שלו גם מחר, אחרת יהיה קשה מול בית"ר החזקה. התלבטות קיימת בעמדת החלוץ בין ג'ורג'ה יובאנוביץ' לטריבנטה סטיוארט, אבל נראה שפלורס יעדיף בסוף שוב את הסרבי. מכבי חיפה הפסידה לבית"ר ירושלים בסמי עופר במסגרת גביע הטוטו לפני יותר מחודש אבל בקבוצה בטוחים: "אנחנו לא הקבוצה שהייתה בחודש שעבר והפסידה בבית לבית"ר. אנחנו מתחברים. אנחנו מבינים יותר את מה שהמאמן מבקש וככל שהזמן עובר נהיה קבוצה יותר טובה".

הרכב משוער: גאורגי ירמקוב, ילה בטאי, עבדולאי סק, שון גולדברג, פייר קורנו, גוני נאור, עלי מוחמד, איתן אזולאי, סוף פודגורנו, דולב חזיזה, ג'ורג'ה יובאנוביץ'

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי