חדשות טובות למ.ס. אשדוד לקראת המשחק מול מכבי חיפה

play
מאמן מ.ס. אשדוד, חיים סילבס | אודי ציטיאט
צפו: אחרי שהחמיצה פנדל ונקלעה לפיגור, אשדוד ניצחה 1:2 את הפועל ירושלים 03:23

במועדון מקווים כי אוואני, בן זקן וביטון יערכו אימון מלא לפני המשחק הקרוב בסמי עופר, מה שיעמיד לרשותו של המאמן חיים סילבס סגל מלא לראשונה העונה

קבוצות: מ.ס. אשדוד
(גודל טקסט)

לאחר שהייתה חסרה שחקנים בכל המשחקים שלה עד כה העונה, מ.ס. אשדוד מקווה כי מול מכבי חיפה ביום שני עמוד לראשונה סגל מלא לרשותו של המאמן חיים סילבס. היום (רביעי) הקבוצה נהנית מיום חופש, בעוד שמחר מקווים במועדון כי שלושת האחרונים להתאושש מהמחלות והפציעות כבר יערכו אימון מלא לקראת המשחק בסמי עופר.

מדובר בטימותי אוואני וטום בן זקן שהיו פצועים ובניר ביטון שהיה חולה. כל השלושה כבר מרגישים טוב יותר, אבל רק מחר אמורים לערוך אימון מלא ולהיות עם הקבוצה בהכנה כוללת ומלאה למשחק בחיפה.

טימותי אוואני, מ.ס. אשדוד
הופעת הבכורה שלו העונה תהיה בחיפה? אוואני | מאור אלקסלסי

אחרי ההפסד הביתי לבני סכנין במחזור הקודם, במ.ס. אשדוד רוצים לתקן את הרושם ולא מרימים ידיים, למרות שמדובר ביריבה קשה ובמשחק חוץ. החלוץ הטרי נהוראי דבוש עשוי להשתלב אף הוא במשחק אחרי שהיה שותף לטרייד עם בית"ר ירושלים, שכזכור קיבלה תמורתו את רביד אברג'יל.

עוד באותו נושא: מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי