אחרי הניצחון הגדול בדרבי החיפני האחרון, בהפועל חיפה רוצים גם מחר לרשום נצחון יוקרתי על היריבה העירונית. גל אראל אמנם התחזק לאחרונה בשלושה שחקנים משמעותיים – רותם חטואל, אופק ביטון והבלם הזר ז'סה אייסה, אך אלו לא צפויים לפתוח גם מחר.
אייסה ינחת רק בשבוע הבא בארץ, בעוד שחטואל וביטון יפתחו על הספסל וצפויים להשתלב בהמשך. במשחק האחרון נכנסו השניים לקראת הדקה ה-60, אך הם אינם בכושר משחק בשלב זה. בחוד ימשיך ג'בון איסט שכבש שלושער במפגש האחרון בין הקבוצות, ובהפועל חיפה מקווים מאוד שגם מחר הוא ימשיך במלאכת הכיבושים.
"ברור שמכבי חיפה פייבוריטית", הודה שחקן בקבוצה, "אבל נבוא כדי לנצח, אנחנו מאמינים בעצמנו מאוד". במועדון מקווים ל-4,500 אוהדים שידחפו את הקבוצה, כאשר האצטדיון צפוי להיות כמעט מלא עד אפס מקום באוהדי מכבי חיפה.
ג'בון איסט. לא על הפרק מבחינת הפועל תל אביב | מאור אלקסלסי
מכבי חיפה
מכבי חיפה סיימה את ההכנות לדרבי, ועל פי התרגולים של דייגו פלורס, לא מתוכננים שינויים לעומת ההרכב שהביס את מ.ס אשדוד. פיטר אגבה צפוי אמנם להיכלל בסגל לראשונה, אך ספק גדול אם יקבל את חולצת ההרכב. קיימת התלבטות בין סוף פודגוראנו לבין קנג'י גורה, אך עושה רושם שהעדיפות היא לקשר הצעיר.
"ברור שהדרבי הקודם יושב בראש, במיוחד אצל הקהל שלנו, ונצטרך לבוא ולפצות אותם", קבע שחקן בכיר במכבי חיפה, "בלי קשר, זה משחק חשוב לביטחון שלנו וכדי להמשיך את פתיחת העונה הטובה. נגיע כדי לעשות את זה, בידיעה שקל זה לא יהיה".
מה דעתך על הכתבה?