סלאם ג'ידו, קשרה של הפועל חיפה, סיים את דרכו במועדון לאחר שחתם על גמר חשבון ושוחרר באופן רשמי – אך ייתכן שדווקא העונה שלו עדיין לא נגמרה. לאחר שנפצע, צילום ה-MRI הצביע על קרע ברצועה הצולבת, וההערכה הייתה שהוא סיים את העונה. עם זאת, כעת עולה אפשרות מפתיעה: ייתכן שג'ידו עוד ישוב למגרשים לפני סיום העונה.
ג'ידו אמר לסביבתו שמשהו באבחנה מוזר לו, בגלל שהוא לא מרגיש כאבים בברך בעת ריצה. הוא ביצע בדיקה פרטית אצל דוקטור בצלאל פסקין ושם הובהר לו שהברך יציבה. כעת קיימת אפשרות שהפציעה היא במיניסקוס, אך ג'ידו יצטרך לעבור עוד בדיקות כדי להכריע בסוגיה. "אני לא מצליח להבין מה קורה", אמר הקשר לחבריו בארץ, "אני לא מרגיש כאב בריצה, אבל עדיין יש סבירות שזו צולבת".
ג'ידו שעדיין נמצא בישראל ואפילו מגיע לעיתים לאימונים הקבוצה, כאמור חתם על גמר חשבון. הוא צפוי לטוס לצרפת בתקופה הקרובה לסדרת בדיקות מקיפה, שאחריה תתברר סופית חומרת פציעתו. לאחר מכן יוחלט אם השחקן צריך ניתוח ויתברר אם הוא סיים את העונה – או שיוכל לחפש לו קבוצה אחרת לאחר שיקום של כמה חודשים.
מה דעתך על הכתבה?