יצחקי לקראת הפועל פתח תקוה: הלחץ במועדון, החיסורים וחשיבות הקהל בטדי

play
ברק יצחקי מאמן בית"ר ירושלים | דני מרון
צפו: שועה, אצילי וקאלו כבשו, בית"ר חזרה מפיגור וניצחה 1:3 את ריינה 05:02

הירושלמים שואפים להמשיך את רצף הניצחונות, כאשר המאמן מודע ללחץ ולציפיות: "בית"ר זה מועדון לחוץ, צריך לשאוף למצויינות ולהביא תוצאות טובות"

קבוצות: בית"ר ירושלים
(גודל טקסט)

מחר תתמודד בית"ר ירושלים מול הפועל פתח תקוה באצטדיון טדי, כשהמאמן ברק יצחקי יצטרך ככל הנראה להתמודד ללא בריאן קרבאלי הפצוע, וכן בלי גיל כהן וירין לוי, שיחזרו רק לאחר פגרת הנבחרות.


יצחקי אמר לקראת המשחק: "יש להפועל פתח תקוה המון חוזקות, יש לה מאמן מצויין שאני מכיר באופן אישי, היא שלטה בלאומית בצורה אבסולוטית בעונה שעברה ועשתה השנה את ההתאמות, יש לה מהירות וכישרון בחלק הקדמי שיכולים לעשות בעיות לכל קבוצה בליגה".

ברק יצחקי, מאמן בית"ר ירושלים
כמו תמיד, חייב נקודות. יצחקי | מאור אלקסלסי

על האווירה אמר המאמן: "בית"ר זה מועדון לחוץ, צריך לשאוף למצויינות ולהביא תוצאות טובות. יש מעידות בדרך, אך בסך הכל אנחנו רוצים לשמור על יכולת טובה, ואם צריך לשפר את היכולת אז לעשות זאת בזמן שאנחנו מנצחים למרות יכולת פחות טובה. יותר קל לתקן אחרי ניצחון כשהאנרגיות טובות".

על טדי: "מבחינתו טדי חייב להיות מבצר, כולם יודעים את החשיבות של התמיכה והדחיפה של הקהל באיצטדיון הזה. אמרתי מהרגע שהגעתי שהאיצטדיון הזה הוא הכח שלנו ואני מקווה שזה יימשך".

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, ברק יצחקי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי