עירוני טבריה גברה הערב (שבת) 0:1 על הפועל ירושלים במחזור השישי בליגת העל, והמשיכה להתאושש מהתבוסות במחזורים 2-4. זה הניצחון השני ברציפות של טבריה, ובזכותו היא זינקה לחצי העליון של הטבלה. סטניסלב בילנקי כבש את השער היחיד במשחק בדקה ה-55.
הפועל ירושלים לעומת זאת, ממשיכה להתרסק. הקבוצה של זיו אריה עדיין בלי נקודות העונה – 0 מ-18 – והיא לא מצליחה לצאת מהמשבר העמוק בו היא נמצאת. הקבוצה מהבירה לא נפלה מטבריה, אבל החמיצה כמה מצבים מצוינים ובצד השני לא עשתה מספיק כדי לא לספוג. אם המטרה בתחילת העונה הייתה פלייאוף עליון, עכשיו היא קודם כל להישאר בליגה.
טבריה ממשיכה להתקדם אחרי התבוסות | ברני ארדובבמרתף הטבלה. הפועל ירושלים | ברני ארדוב
דקה 8: ז'ארדל העביר רוחב מימין, אידוקו היה לבדו 15 מטר מהשער – אבל בעט לשמיים.
דקה 18: הדיפה גדולה של זמיר. מייקל נותר פנוי לגמרי על רחבת החמש ונגח חזק, אבל שוער הפועל ירושלים התעופף והדף.
דקה 31: אידוקו הכניס כדור עומק לז'ארדל, אבל רוג'ריו יצא בתזמון טוב ובלם אותו.
לא מצליח להרים את הקבוצה. זיו אריה | ברני ארדוב
דקה 49: חוזז בעט מ-18 מטר בחצי גובה, רוג'ריו זינק והדף.
דקה 55: גול! מייקל בעט שטוח מקצה הרחבה, זמיר הדף לא טוב, למרכז, ובילנקי כבש מהריבאונד. 0:1 לעירוני טבריה.
דקה 66: הצלה נהדרת של רוג'ריו. חוזז בעט מהאוויר, הכדור פגע בדאפה המחליף שהוסיף נגיחה מתוך החמש והשוער הפורטוגלי התעופף והדף.
מה דעתך על הכתבה?