העצה של אייל ברקוביץ' הייתה יכולה לסייע לכוכב מליגת העל: "הכי פשוט"

ליאור ברקוביץ' סיפר על הטיפ שקיבל מאביו כשהתייחס לטעות של סתיו טוריאל, שהובילה לשער השני של איטליה: "תרגיש את הכדור קודם"

(גודל טקסט)

סתיו טוריאל ערך הופעת בכורה במדי נבחרת ישראל שהסתכמה ברגע מצער אחד, בו איבד את הכדור והוביל לשער השני של נבחרת איטליה ב-0:3 של האזורי. ליאור ברקוביץ', בנו של אגדת הכדורגל הישראלי אייל ברקוביץ', התייחס למקרה בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית הפודיום".

ברקוביץ' שיתף בטיפ של אביו שהיה יכול לסייע לטוריאל: "אבא שלי אמר לי דבר אחד כשהייתי ילד (לא שיצאתי שחקן או משהו). כשאתה במשחק, מסירה ראשונה, שנייה, שלישית – תן הכי פשוט, תרגיש את הכדור קודם".

על הטעות של כוכב הפועל תל אביב: "חטפת כדור, כל הכבוד, איך אתה יכול 20 מטר מהשער שלך לנסות לעשות הטעיה ולעבור מישהו על צעד ראשון? זו טעות של ילד. המעמד כנראה גדול עליו. חטפת את הכדור, זה כבר מעלה לך ביטחון, תן מסירה פשוטה – חבל. אין מישהו שאוהב את טוריאל כמוני, מבאס".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי