"המועדון מעל הכל": שתי האפשרויות שעומדות בפני סכנין בפרשת יאסין

play
עבד יאסין שוער בני סכנין | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי נתניה סיימה את המשחק בתשעה שחקנים, סכנין ניצחה בדקה ה-94 04:40

אחרי שהחליט לייצג את נבחרת פלסטין ועזב בלי לעדכן את ראשי המועדון, השוער יצטרך להביא הצעה מחו"ל - או שהוא יישב ביציע לפחות עד ינואר: "הדבר האחרון שצריך עכשיו זה עוד פרשה שתעשה לנו נזק"

קבוצות: בני סכנין
(גודל טקסט)

אחרי שבבני סכנין הבינו שהצוות המקצועי בראשות שרון מימר לא מוכן לקבל את השוער עבד יאסין בחזרה לקבוצה, יש שתי אפשרויות על הפרק. הראשונה שיאסין יביא הצעה מחו"ל – אולי ממדינה ערבית אחרי שעמד בשער של נבחרת פלסטין – והמועדון ימכור אותו, או לחילופין שהוא יישב ביציע וימתין לחודש ינואר על מנת למצוא קבוצה שתקלוט אותו בחלון ההעברות הפורמלי שיהיה פתוח במרבית הליגות.

השוער שעשה דין לעצמו ועזב בלי שעדכן את המועדון לטובת משחק בנבחרת פלסטין הבין אתמול (רביעי) שהוא לא יכול לחזור ולהיות חלק מהקבוצה וגם יושב ראש הקבוצה מוחמד אבו יונס, שחשב שהוא יפתור זאת בוועדת משמעת, קנס גבוה וחזרה לקבוצה, הפנים שהצוות המקצועי בראשות מימר מאוד ברור וקשוח בעניין, אחרי שהשוער לא התחשב באיש ועזב לטובת משחק במדי נבחרת פלסטין.

עבד יאסין שוער בני סכנין בחימום
רוצה לנצח בדרבי המגזר. עבד יאסין | מאור אלקסלסי

במועדון לא רוצים שהנושא יחלחל עמוק פנימה ומקווים כבר היום להתרכז רק במשחק בשבת מול עירוני טבריה. הקבוצה התייצבה באחרונה – עשתה תיקו עם עשרה שחקנים מול מכבי תל אביב וניצחה את מכבי נתניה, כך שיש הרבה מה להפסיד עכשיו אם סכנין תיכנס לתוך העניין הזה והוא יהרוס לה את כל חדר ההלבשה. "המועדון מעל הכל", אמר הבוקר גורם בבני סכנין. "אנחנו צריכים לדאוג שהנושא הזה לא יקלקל לנו. גם ככה עברנו קיץ מורכב מאוד. התייצבנו ועכשיו הדבר האחרון שצריך זה עוד פרשה שתעשה לנו נזק".

עוד באותו נושא: בני סכנין, עבד יאסין

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי