שחקנה של בני סכנין, גליד אוטנגה, לא יכול לחזור לארץ מאחר שאין לו ויזה מוסדרת לישראל, ולכן הוא ייעדר מחר ממשחקה של בני סכנין מול עירוני טבריה. הקבוצה תצטרך לפעול בהקדם כדי להשיב אותו לישראל, לאחר שסורב לעלות על מטוס חזרה לארץ בשל היעדר אשרה מתאימה.
אוטנגה, שחקן נבחרת קונגו, הורחק במשחק מול מכבי תל אביב אחרי עבירה אגרסיבית מאוד על עידו שחר. הוא נעדר מהמשחק האחרון של הקבוצה מול מכבי נתניה, אך היה אמור לשוב להרכב מחר – אילו היה יכול לחזור לישראל. עוד כשהיה בחו"ל, הבין כי לא יוכל לשוב לארץ מאחר שלא סודרה עבורו ויזה מתאימה לעבודה בישראל.
מי שמחר יחזור לשער הוא מוחמד אבו ניל, שלא פתח במשחק האחרון מאחר שהיה מורחק. אבו ניל יחליף את השוער עבד יאסין, שיצר הרבה בלגן בתוך המועדון אחרי שעשה דין לעצמו והמריא לשחק במדי נבחרת פלסטין בלי אישור וללא שעדכן אנשים במועדון על כך שהוא יוצא למשחק.
מה דעתך על הכתבה?