בני ריינה של אדהם האדיה פתחה את עונת 26\2025 בצורה רעה במיוחד, כשאחרי שבעה משחקים, היא השיגה רק נקודה אחת וסוגרת את טבלת ליגת העל. אחת מנקודות האור שלה הוא הקשר הרומני – אנטוניו ספר, שכבש שלושה שערים עד כה, אך לרוע המזל, נפצע במשחק מול בית"ר ירושלים במחזור החמישי, וייעדר לפחות עוד מספר שבועות. בינתיים, הקשר מנצל את תהליך השיקום שלו כדי להעביר חלק מהזמן במדינתו ואתמול הוא סיפק הפתעה מעניינת.
ב-DIGISPORT צילמו את נחיל האוהדים שעשה דרכו לנציונאל ארנה, למשחק הדרבי בין דינמו בוקרשט לראפיד בוקרשט, והתפלאו מאוד לגלות שם את ספר. עם צעיף של ראפיד, בין אוהדי הקבוצה, מגיע לעודד את האקסית.
ספר שיחק בראפיד מ-2019 עד 2023, אז נרכש על ידי הפועל באר שבע. הוא שיחק עונה וחצי בבירת הנגב, הושאל למוטור לובלין הפולנית לכמה חודשים ובקיץ האחרון שב ארצה ועבר לבני ריינה. אבל הזמן והמרחק מרומניה לא מנעו ממנו לשמור אמונים לראפיד בוקרשט.
לשמחתו של הקשר, ראפיד ניצחה 0:2 במשחק החוץ.
מה דעתך על הכתבה?